Dolar 32,5184
%0.02
Euro 34,8467
%0.53
Altın 2.429,990
%-0.12
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemenspor'un devrine art arda tepkiler

Menemenspor'un devrine art arda tepkiler

Altay eski başkanı Özgür Ekmekçioğlu’nun şirketi, dün yapılan son görüşmelerin ardından Menemenspor’u devralmıştı. Gelişme İzmir spor kamuoyunda geniş yankı bulurken, konuya ilişkin açıklama yapan Menemen Belediyesi Başkan Vekili Aydın Pehlivan, süreci değerlendirdiklerini belirterek, en kısa sürede konu ile ilgili düşüncelerini kamuoyuyla paylaşacağını duyurdu. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve Menemen Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Deniz Karakurt da sosyal medya üzerinden konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

  • Ege Postası
  • 23.07.2022 - 19:58

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig’den TFF 2. Lig’e düşen Menemenspor’da dün flaş bir gelişme yaşandı. Kulubü, Altay eski başkanı Özgür Ekmekçioğlu’nun şirketi olan EKMAS GROUP devraldı.

Gelişme üzerine bugün sosyal medyadan açıklama yapan Menemen Belediyesi Başkan Vekili Aydın Pehlivan, süreci değerlendirdiklerini belirterek, "Kıymetli hemşehrilerim; Menemen Sporun hisse devriyle ilgili süreci değerlendiriyoruz. En kısa sürede konu ile ilgili düşüncelerimizi kamuoyuyla paylaşacağım." dedi.

AKSOY: BU MENEMEN'E İHANETTİR!

Menemen Belediyesi'ne yönelik "zimmet ve irtikap" iddialarıyla 2020 yılında yürütülen soruşturmada İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Serdar Aksoy da konuyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Menemen halkının ve Menemen Belediyesinin paralarıyla ihya edilmiş Menemenspor satıldı. Hafta içinde sahte bir genel kurul gerçekleştirilerek satış işlemi yapıldı. Menemenspor; Menemen’in kanını emenlerin değil Menemen halkına aittir. Ben; sattırmayacağım dediğim dönemde satış yok diyenler Menemenspor’u sattı. Bu Menemen’e ihanettir, arsızlıktır. Elbet bunların hesabını Menemen Halkı soracaktır."

KARAKURT: MÜCADELEMİZİ ASLA BIRAKMAYACAĞIZ

Pehlivan ve Aksoy'un yanı sıra Menemen Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Deniz Karakurt da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İki gündür Menemen Spor kulübü ile ilgili sürekli telefonlar alıyorum. Kongreden ve alınan kararlardan net bir bilgim olmadığı için bir açıklama yapamıyorum. Ancak şunu söylemek istiyorum: Tam üç yıldır kulübün Menemen halkına ait olduğunu ve Belediye imkanları ile bugünlere geldiğini, kimsenin şahsi mali olmadığını ve hiç kimseye peşkeş çekilemeyecegini savunduk. Pek çok dava açtık ve hâlen devam eden davalarımiz var. Mücadelemizi asla bırakmayacağız tek ihtiyacımız inanç ve manevi destek. Kongreye ilişkin sağlıklı bir bilgi aldığımızda gerekli bilgilendirme yapılacaktır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.