Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen’deki camilerde Ramazan temizliği

Menemen’deki camilerde Ramazan temizliği

Menemen Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı öncesi, tüm ibadethanelerde temizlik çalışması başlattı. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Hemşerilerimizin rahat ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirilmesi için tüm tedbirleri aldık” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.03.2022 - 11:05

Menemen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaklaşan Ramazan ayı öncesinde harekete geçti. Ekipler, ilçe sınırları içerisindeki tüm ibadethanelerde temizlik ve dezenfektan çalışması başlattı. Bu kapsamda halılar yıkandı ve süpürüldü. Şadırvanlar, abdesthaneler ve lavabolarda temizlenerek dezenfekte edildi. Pencereler, kapılar, camlar ve duvarlar da büyük bir titizlikle silindi. Yine camilerin bahçelerinde de çevre temizliği yapıldı.

Menemenli hemşerilerinin sağlığı ve güvenliği için her türlü önlemi aldıklarını söyleyen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Çok şükür virüs salgınının o sıkıntılı günlerini kısmen de olsa geride bıraktık. Her şeyin başı sağlık… İnşallah bu Ramazan ayında o özlediğimiz teravihlerimizi yeniden yaşayacağız. Biz de belediye olarak cemaatin daha sağlıklı bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için çalışmalarımıza hız verdik. Biz tabi koronavirüs sürecinde camilerimizi sürekli dezenfekte ediyorduk, şimdi daha özenli yapmaya çalışıyoruz. Tüm hemşerilerime huzurlu bir Ramazan diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.