Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen’de yönetim değişikliğinin ardından ‘dikkat çeken’ hamle

Menemen’de yönetim değişikliğinin ardından ‘dikkat çeken’ hamle

Bir süredir kadar borç yükü ve taşınmaz satışları gibi konularla tartışmalara neden olan Menemen Belediyesi, flaş bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor. Belediye, başkanlığını İzmir Büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer’in yaptığı ve TİS süreçlerinde arabulucu görevi üstlenen SODEMSEN üyeliğinden ayrılmak için çalışmaları başlattı. İlgili konu 1 Nisan tarihinde gerçekleşecek belediye meclisinde gündeme gelecek.

  • Ege Postası
  • 30.03.2022 - 10:56

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Yönetiminin CHP’den AK Parti’ye geçmesiyle birlikte borç yükü, 120 milyonu aşan kredi hamleleri ve arazi satışı gibi konularla gündeme gelen Menemen Belediyesi Nisan ayı Meclisi’nde flaş bir adım atmaya hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz ay belediye personelinin TİS sürecinde yaşanan tıkanıklıkla gündeme gelen Menemen Belediyesi, TİS süreçlerinde belediyeyi temsil eden ve işçi ile işveren arasında arabuluculuk görevini üstlenen Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) üyeliğini iptal etmeye hazırlanıyor.

Üye belediyelerinin çoğunun CHP’li belediyelerden oluştuğu ve başkanlığını İzmir Büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer’in yaptığı SODEMSEN, üyeliğinin iptali kararı 1 Nisan’da gerçekleştirilecek  belediye meclisinde meclis üyelerine sunulacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.