Dolar 32,3658
%0.15
Euro 35,0442
%-0.06
Altın 2.325,090
%0.2
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen'in 2022 yılı bütçesine Meclis'ten onay

Menemen'in 2022 yılı bütçesine Meclis'ten onay

Menemen Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın ikinci oturumunda görüşülen 2022 yılı performans programı, mali bütçe ve ücret tarifeleri, Millet İttifakı üyelerinin 'ret' oylarına rağmen, Cumhur İttifakı üyelerinin 'kabul' oyları sonucu oy çokluğuyla Meclis'ten geçti. Belediyenin 2022 yılı bütçesi 233 milyon 950 bin TL olarak açıklandı.

  • Ege Postası
  • 08.10.2021 - 18:26

ARDA AKDENİZ/EGEPOSTASI - Menemen Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci oturumu Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan idaresinde gerçekleştirildi.

Oturumda Menemen Belediyesi 2022 Yılı Performans Programı, mali bütçe ve ücret tarifeleri görüşüldü. Belediyenin 2022 yılı hem gider, hem de gelir bütçesi 233 milyon 950 bin TL olarak belirlendi. 

Tüm maddeleri tek tek oylanan bütçe ve performans programı, CHP ve İYİ Partili üyelerin ‘ret’ oylarına karşılık, AK Parti ve MHP’li üyelerin ‘kabul' oyları sonucu oy çokluğu ile kabul edildi.

AKBULUT: AYNI RAKAMLAR GELİP GEÇİYOR

Oylama sırasında söz alan İYİ Parti Grup Başkan Vekili Halil Akbulut, ücret tarife cetvelleriyle ilgili “Kitapçığın sonunda yer alan tarife cetvellerinin ilk iki sayfasında üç yıldır hiçbir değişiklik yok. Aynı rakamlar gelip geçiyor. Bir artırım söz konusu olmuyor mu? Yoksa yıl içinde bu iki sayfayı ayrı mı değerlendiriyoruz?” ifadelerini kullandı.

PEHLİVAN: BÜTÇEYİ EN ADİL ŞEKİLDE KULLANMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Oylamanın sonunda açıklama yapan Aydın Pehlivan, “Plan bütçe komisyonunda çalışan arkadaşlarımıza hem performans programını hem bütçemizi yapan arkadaşlara, emeği geçen meclis üyesi arkadaşlara teşekkür ederim. Bütçeyi en adil şekilde kullanmaya çalışacağız. Menemen’imize ve Menemenli vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

TÜMENCİ'NİN TAZMİNATI KAPALI OTURUMDA GÖRÜŞÜLDÜ

Öte yandan toplantının ilerleyen bölümünde belediyenin bünyesindeki Meta-Su şirketinde temizlik işçisi olarak çalışırken iş kazası sonucu hayatını kaybeden Yusuf Tümenci'nin mirasçılarına ödenmesi düşünülen tazminata ilişkin sulh protokolünün görüşülüp onaylanması ve imzalanması için Belediye Başkan Vekiline yetki verilmesi konulu önergenin görüşülmesi için kapalı oturuma geçildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.