Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen'e 'gençlik merkezi' yapılacak

Menemen'e "gençlik merkezi" yapılacak

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, ilçeye gençlik merkezi yapılacağını bildirdi.

  • Ege Postası
  • 07.05.2021 - 17:26

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Teşkilatı ile yapılan protokol kapsamında Menemen'de gençlik merkezi inşa edilecek.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ile Spor Toto Teşkilatı Başkanı Bünyamin Bozgeyik'in imzaladığı protokol kapsamında 10 sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve 25 basket potası yapılması kararı alındı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aydın Pehlivan, Menemen'in kalkınması ve halkının yaşam standartlarının artmasını her şeyden çok önemsediklerini belirtti.

Gençlere verilen değeri yeni projelerle göstereceklerini vurgulayan Pehlivan, "İlçemizde sosyal, kültürel ve spor alanında ivme kazandıracak projeler için var gücümüzle çalışıyoruz. Spor Toto Teşkilatımız ile imzaladığımız protokol ile yapılacak olan gençlik merkezimiz ile gençlerimize spor, sanat anlamında kurslar vereceğiz. Böylelikle hayatlarında yeni bir alan yaratmış olacağız. Sporun sosyal ve fiziksel etkileriyle birlikte bağımlılık, kötü alışkanlıklar gibi negatif olgulardan uzaklaşmalarını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Pehlivan, desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik'e teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.