Dolar 32,5043
%0.18
Euro 34,8702
%0.43
Altın 2.484,600
%0.91
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen bu dedikoduyla çalkalanıyor: Aksoy’u hangi AK Partili A Haber’e çıkardı?

Menemen bu dedikoduyla çalkalanıyor: Aksoy’u hangi AK Partili A Haber’e çıkardı?

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un hükümete yakın medya organlarına asla çıkmayacağını söylemesinden birkaç gün sonra A Haber canlı yayınına konuk olmasının perde arkasıyla ilgili gündemi sarsacak bir iddia konuşuluyor. Aksoy’un A Haber’e çıkmasını AK Parti eski İlçe Başkanı İdris Akkoyun’un organize ettiği iddia ediliyor.

  • Ege Postası
  • 29.04.2022 - 15:13

EGEPOSTASI – 2020 yılının Kasım ayında Menemen Belediyesi’ne yönelik ‘zimmet ve irtikap’ iddiasıyla düzenlenen operasyon kapsamında tutuklanıp, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan ve geçtiğimiz yılın Temmuz ayında ise tahliye edilen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un,  son haftalarda art arda katıldığı canlı yayınlarda öne sürdüğü iddialar gündemdeki yerini koruyor.

Aksoy, katıldığı canlı yayınlarda iki CHP İzmir milletvekilinin Seyrek’teki bir araziyle ilgili kendisiyle rant pazarlığı yaptığını ve bunu reddettiği için kendisine kumpas kurulduğunu öne sürmüştü. 

Aksoy, katıldığı canlı yayınlardan birinde hükümete yakın medya organlarına asla açıklama yapmayacağının altını çizerek, “AKP medyasına gitmem. Ben CHP’liyim. CHP’de yetiştim ve büyüdüm” demişti. Ancak Aksoy, bu açıklamadan birkaç gün sonra A Haber canlı yayınına konuk olarak ‘rant’ ve ‘kumpas’ iddialarını bir kez daha dile getirmişti.

Aksoy’un hükümete yakın bir medya organına konuk olması kamuoyunda şaşkınlık yaratırken, konuyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Menemen’de Aksoy’un A Haber’e çıkmasına aracı olan kişinin AK Parti eski Menemen İlçe Başkanı İdris Akkoyun olduğu öne sürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.