Dolar 32,5416
%-0.02
Euro 34,8825
%0.05
Altın 2.432,290
%0.09
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belediye Başkan Vekili Pehlivan ilk atamasını yaptı

Menemen Belediye Başkan Vekili Pehlivan ilk atamasını yaptı

13 Ocak tarihinde gerçekleştirilen Menemen Belediye Başkan Vekili kura çekiminde kuradan adı çıkan Cumhur İttifakı adayı Aydın Pehlivan göreve başlamasının ardından ilk atamasını yaptı. Pehlivan, İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Menemen Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Yusuf Demircioğlu’nu Menemen Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.

  • Ege Postası
  • 29.01.2021 - 16:40

EGEPOSTASI- Menemen Belediye Başkanı iken “zimmet ve irtikap” suçlarıyla gözaltına alınan Serdar Aksoy’un tutuklanmasıyla Menemen’de başlayan başkan vekili düğümü geçtiğimiz haftalarda çözülmüştü.

1 Aralık tarihinde yapılan Belediye Başkan Vekili seçimlerinde ilk dört turda oy çoğunluğu sağlanamadığı için başkan vekili kura yoluyla belirlenmiş ve kuradan adı çıkan kişi de Millet İttifakı adayı Deniz Karakurt olmuştu.

Seçimin ardından Cumhur İttifakı adayı Aydın Pehlivan kuraya itiraz etmiş ve İzmir 2. İdare Mahkemesi kuranın yenilenmesi kararı vermişti.

Kararın ardından üç kez ertelenen kura çekimi 13 Ocak tarihinde gerçekleştirildi ve kuradan adı çıkan kişi Cumhur İttifakı adayı Aydın Pehlivan olmuştu.

Geçtiğimiz haftalarda göre başlayan Başkan Vekili Pehlivan ise ilk görevlendirmelerini bugün yaptı. 

Pehlivan, İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Menemen Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Yusuf Demircioğlu’nu Menemen Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı. 

Öte yandan; Pehlivan’ın AK Parti’nin Menemen’de belediye başkan adayı olan Durmaz Bayraktar’ı da başkan yardımcısı görevine atayacağı öğrenildi.  
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.