Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes'te sel ve taşkınlara karşı seferberlik

Menderes'te sel ve taşkınlara karşı seferberlik

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Menderes Belediyesi ilçenin farklı mahallelerinde sel ve taşkınlara karşı kapsamlı çalışmalarına devam ediyor. Bununla beraber ilçenin toplam 7 mahallesinde menfez ve menfez üstü asfalt çalışmaları sona erdi.

  • Ege Postası
  • 05.09.2022 - 10:58

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Menderes Belediyesi Başkan Vekili Erkan Özkan, “Bu çalışma kapsamında toplam 7 mahalleye menfez ve 14 bin metrekare menfez üstü asfalt çalışması Menderes Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle ortak yapıldı. Menderesimizin her noktasında sel ve taşkınlara karşı olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tek amacımız vatandaşımızın rahat bir kış geçirmesini sağlamak. Bu kapsamda başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer olmak üzere, emeği geçen tüm personele teşekkür ediyorum" dedi.

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte; vatandaşlar tarafından Fen İşleri Müdürlüğü'ne iletilen talepler doğrultusunda, Kuyucak, Çatalca, Dereköy, Barbaros, Görece, Çakaltepe, Yeniköy mahallelerinde menfez ve menfez üstü asfalt çalışmaları tamamlandı.

Ortak yürütülen çalışmada toplam 14 bin metrekare menfez üstü asfalt serimi yapıldı. Bu doğrultuda; Kuyucak Mahallesi'ne bin beşyüz metrekare, Çatalca Mahallesi'ne iki bin metrekare, Dereköy Mahallesi'ne üç bin metrekare, Barbaros Mahallesi'ne bin beşyüz metrekare, Görece Mahallesi'ne üç bin metrekare, Çakaltepe Mahallesi'ne beşyüz metrekare ve Yeniköy Mahallesi'ne beşyüz metrekare asfalt serimi tamamlandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.