Dolar 32,3664
%0.15
Euro 34,9649
%-0.29
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,15
%0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes'te çocuklara bayram mutluluğu yaşatıldı

Menderes'te çocuklara bayram mutluluğu yaşatıldı

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık hediye ediliyor.

  • Ege Postası
  • 01.05.2022 - 11:08

Menderes Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğüne bağlı ekipler Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi yüzlerce ailenin talepleri doğrultusunda çocuklarına bayramlık desteğinde bulundu.

Yapılan çalışmayla ilgili değerlendirmede bulunan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, önceliklerinin sosyal belediyecilik anlayışı olduğunu ifade etti.

Başkan Kayalar, hiçbir vatandaşın mağdur olmaması gerektiğine dikkati çekerek, bayramlık dağıtımı konusunda işleyişi şu şekilde özetledi:

“Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğüne bağlı ekip arkadaşlarım ihtiyaç sahibi ailelerimizin talepleri doğrultusunda ailelerimize, bir kupon veriyor. Ailelerimiz bu kuponlarla çocuklarına gönüllerinden geçen bayramlıkları alarak çocuklarını mutlu ediyorlar. Biz de buna vesile olduğumuz için ayrıca mutlu oluyoruz.”

Ramazan ayında binlerce aileye erzak desteği

Başkan Kayalar, ihtiyaç sahibi ailelerin daima yanlarında olduklarını belirterek, desteklerin sadece belirli zamanlarda değil her zaman devam edeceğini aktardı.

Ramazan ayında yapılan desteklerin hız kazandığını da ifade eden Başkan Kayalar, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bereketin ve huzurun yaşandığı bu mübarek günlerde hiçbir vatandaşımızın mağdur olmamasını istedik ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürdük. Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğüne bağlı ekip arkadaşlarımla birlikte Ramazan ayı boyunca binlerce aileye erzak paketi ve alışveriş kartı desteğinde bulunduk.”

Başkan Kayalar, son olarak herkese ailesi ve sevdikleriyle birlikte geçireceği iyi bayramlar diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.