Dolar 32,5819
%0.29
Euro 35,0455
%0.21
Altın 2.459,070
%0.94
Bist-100 9.799,00
%0.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes'te 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlaması!

Menderes'te 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlaması!

Gümüldür Amfi Tiyatro'da 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlikte duayen sanatçılar şiir dinletisi sunarken, barış şarkıları söylendi.

  • Ege Postası
  • 02.09.2022 - 09:59

Menderes Belediyesi tarafından 1 Eylül Perşembe günü Gümüldür amfi tiyatroda düzenlenen '1 Eylül Dünya Barış Günü' kapsamında anma töreni etkinliği gerçekleştirildi.

Menderes Belediyesi etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. 30 Ağustos'ta 100. yıla yakışır görkemli iki konsere imza atan Menderes Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış günü kapsamında da bir dizi etkinlik düzenledi.

Yoğun katılm gerçekleşti

Gümüldür Amfi Tiyatro'da düzenlenen 1 Eylül Barış Günü anma etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Orhan Aydın'ın gerçekleştirdiği sunumla Dünya Barış günü etkinliğine; Ataol Behramoğlu, Levent Üzümcü, Emin İgüs, Gülcan Altan, Muammer Ketencoğlu, Dengin Ceyhan, Murat Güner ve Haluk Çetin gibi alanlarında duayen sanatçılar şiir dinletisi, barış şarkıları, görkemli sahne gösterileri misafirler ile buluştu.

Gülcan Altan’ın muhteşem sesi ve sahne performansı ile söylediği barış şarkılarının katılımcılardan tam not aldığı gecede gelen konuklar eşliğinde hep bir ağızdan okundu. Katılan tüm sanatçılar kişisel performansları ile muhteşem bir geceye imza attı.

'Barış insani bir haktır ve herkes içindir'

Etkinlikte konuşan Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, “Bu anlamlı gün bizlere bir kez daha hatırlattı ki barışın iyileştirme gücüne hepimizin ihtiyacı var, barış hakkı bir insanlık hakkıdır ve din, dil, ırk, mezhep gözetmeksizin herkes için şarttır” dedi.

Ardından katılımcılara ve sanatçılara teşekkürlerini iletti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.