Dolar 32,3292
%0.24
Euro 35,0582
%-0.18
Altın 2.295,320
%0.78
Bist-100 9,01
%2.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes Belediyesi’nden vergilere yönelik dikkat çeken çalışma

Menderes Belediyesi’nden vergilere yönelik dikkat çeken çalışma

Menderes Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü çalışmaları sonucunda ücretlerini ödemeyen elektrik tedarik şirketlerinden aldığı ücretle bu kalemdeki gelirini 1 milyon 500 bin liradan 18 milyon liraya yükseltti.Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, “Hukuk İşleri Müdürlüğümüzün titiz çalışmaları sonucunda fark edilen eksiklik ile belediyemiz yaklaşık 16 milyon 500 bin gelir elde etti” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.01.2023 - 14:42

Menderes Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü ekipleri elektrik tedarik şirketlerinin belediyelere ödedikleri ücret ile ilgili yaptığı çalışmada bazı firmaların ücretlerini ödemediğini tespit etti.

Yapılan tespitler sonucu çalışma başlatan Hukuk İşleri Müdürlüğü, beyan vermeyen firmalarla gerekli görüşmeleri yaparak konuyu çözüme kavuşturdu.

Çalışmalar sonucunda elektrik tedarik şirketlerinden 2021 yılında tahsil edilen 1 milyon 500 bin liralık gelir 2022 yılında 18 milyona ulaştı.

“Hemşehrilerimizin bir kuruş vergisi boşa gitmiyor”

Tasarruf tedbirleri ve ödenen vergilerin her bir kuruşuna sahip çıkacaklarını belirten Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, şunları kaydetti:

“Yapılan titiz çalışmalar belediyemizin ve hemşehrilerimizin bir kuruş vergisinin boşa gitmediğini bizlere gösterdi. Bu konuda emeği geçen personelimize teşekkür ediyorum. Menderes Belediyesi olarak çalışma arkadaşlarımızla birlikte usulsüz yapılan işlere karşı çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.