Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Makedon Kardeş Belediyelerden Balçova’ya ziyaret

Makedon Kardeş Belediyelerden Balçova’ya ziyaret

Balçova Belediyesi’nin Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’ndeki kardeş şehirleri Rosoman ve Makedonska Kamenica Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri Balçova’yı ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 03.11.2022 - 12:35

Geçtiğimiz yıllarda Makedonya’nın Rosoman ve Makedonska Kamenica Belediyeleri ile kardeş kent protokolü imzalayan Balçova Belediyesi, kardeş ülkeden gelen konuklarını ağırladı. Balçova’ya üç günlük ziyarette bulunan konuk heyetler, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alarak, Semtevleri, Engelli Merkezinde, Spor Tesisleri gibi hizmet alanlarında incelemelerde bulundu. Makedon Heyet ayrıca İzmir’in tarihi ve turistik yerlerini de gezerek zaman geçirdi.

Meclis Üyeleri ile birlikte Balçova Belediyesi’nin çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Biz özellikle ortak tarihimizin yüz yıllara dayandığı ülkelerdeki şehirlerle kardeş kent protokolü imzalıyoruz. Makedonya’da bu kardeşlik bağlarımızın en güçlü olduğu ülkeler arasında yer alıyor. Dost ve Kardeş Makedonya heyetini ülkemizde ve şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk “dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.