Dolar 32,3251
%0.23
Euro 35,0329
%-0.25
Altın 2.282,690
%0.23
Bist-100 8,97
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Köy Enstitülerinin ışığında 'Yeni Tarım Düzeni'

Köy Enstitülerinin ışığında 'Yeni Tarım Düzeni'

Efes Selçuk Belediyesi’nin “Yaşam Toprakta Filizlenir” sloganıyla gerçekleştirdiği proje olan Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde, Köy Enstitüleri kuruluş yıl dönümü etkinlikleri düzenliyor. 17 Nisan günü Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde gerçekleşecek etkinliklerde Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım, tarım söyleşisine katılarak, “Yeni Tarım Düzeni” kitabını okurları için imzalayacak.

  • Ege Postası
  • 13.04.2022 - 10:00

Köy Enstitülerinin kuruluşu yıl dönümü etkinlikleri, ilham verdiği Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde "Köy Enstitülerinin Işığında Yeni Tarım Düzeni” temasıyla düzenlenecek. 17 Nisan Pazar günü gerçekleşecek etkinliklerde Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım’ın konuşmacı olarak katılacağı Tarım Söyleşisi düzenlenecek. Kompost gübre ve fide dağıtımın da gerçekleşeceği etkinlikte çocuklar için de etkinlikler düzenlenecek. Gün boyu Üretici Pazarı da Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde aktif olacak.

Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde düzenlenecek etkinlikte Tarım Söyleşisi de gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında ayrıca kompost gübre ve fide dağıtımı yapılacak. Etkinlikler boyunca Üretici Pazarı da açık olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.