Dolar 32,3701
%0.16
Euro 34,9552
%-0.31
Altın 2.325,270
%0.21
Bist-100 9,08
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak’ta Covid alarmı: Belediyede vaka sayılarında kritik artış

Konak’ta Covid alarmı: Belediyede vaka sayılarında kritik artış

Konak Belediye Başkanı geçtiğimiz günlerde 6 pozitif vakanın olduğu Konak Belediyesi’nde vaka sayısında ciddi bir artış olduğunu ifade etti ve “Bugün 36 Covid vakası tespit edildi. 46 kişi de temaslı görünüyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 05.04.2021 - 18:43

EGEPOSTASI- Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı son verilere göre ülke genelinde koronavirüs vakaları hızla artarken İzmir Tabip Odası’nın paylaştığı verilere göre geçtiğimiz hafta İzmir'de koronavirüs vakaları yüzde 40 artış gösterdi. Son artışlarla birlikte İzmir’de haftalık vaka sayısı 9 bin 619'a çıktı.

İzmir’de koronavirüs vaka sayıları hızlı bir şekilde artarken belediyelerdeki vaka sayıları da aynı oranda artmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde 6 kişide koronavirüsün ve yaklaşık 20 temaslı kişinin tespit edildiği Konak Belediyesi’nde vaka sayısında büyük artış yaşandı.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, geçtiğimiz günlerde koronavirüs şüphesiyle karantinaya alınan Belediye Başkan Yardımcısı Asker  Güneş’in testinin pozitif çıkarken Burhan Yılmaz ve Rıdvan Tekin’in de koronavirüs olduğunu ifade etti ve “Olağanüstü günler yaşıyoruz. Özellike pandemini yeniden hızlanması ve vaka sayıları çok yüksek olması... Bundan belediyemizin de etkilendiğini görüyoruz. Bugün 36 Covid vakası tespit edildi. 46 kişi de temaslı görünüyor. Meclis üyesi arkadaşlarımız Asker Güneş’e Burhan Yılmaz ve Rıdvan Tekin de eklendi” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.