Dolar 32,3106
%0.19
Euro 35,1105
%-0.03
Altın 2.303,090
%1.12
Bist-100 9,06
%2.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konaklı gençlere üniversite yolunda rehber desteği

Konaklı gençlere üniversite yolunda rehber desteği

Konak Belediyesi’nin üniversite tercihi yapacak gençlere ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlayan “Konak Belediyesi Tercih Danışmanlığı Günleri” başladı. Uzman eğitmenlerin rehberliğinde gerçekleştirilen hizmet ile her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversitede doğru tercihin yolu Konak’tan geçecek.

  • Ege Postası
  • 22.07.2022 - 10:47

Konak Belediyesi’nin her yıl üniversite tercih döneminde ücretsiz olarak düzenlediği “Konak Belediyesi Tercih Danışmanlığı Günleri” başladı.  Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ndeki Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen danışmanlık hizmetinden, 5 Ağustos Cuma gününe kadar her gün 10.00-18.00 saatleri arasında yararlanılabilecek. Tercih Danışmanlığı Günleri ile gençlerin geleceklerine yön verecek üniversite tercihlerinde bu yıl da doğru adres Konak olacak. Uzman eğitmen ve danışmanların vereceği rehberlik hizmeti ile gençler üniversite hayallerine giden yolda sağlam adımlar atabilecek. Puan, sıralama, ilgi alanları ve yeteneklerine göre doğru yönlendirme için danışmanlar, 5 Ağustos saat 18.00’e kadar Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gençlere rehber olacak.

Öğrenci, eğitimci ve veliler davetli

28 Temmuz tarihinde ise Gri Koç Gökhan Müftüoğlu gençlerle buluşacak.  Gençlerin sosyal medyadan ilgiyle takip ettikleri Gri Koç, “Tercihlerine Dikkat Et” başlıklı seminerinde “Gelecek Benden Hangi Yetkinlikleri İstiyor, Dijital Çağda Hangi Meslekler Daha Ön Planda Olacak, Tercih Yapmalı mı, Bir Yıl Daha Hazırlanmalı mı,  Üniversite mi Daha Önemli Bölüm mü,  Üniversiteye Gidip Orada Hazırlanmak Mantıklı mı, Tercih Listelerinde En Çok Nelere Dikkat Etmeliyim, İstemediğim Bölümde Olsa Mecburen Yazmalı mıyım?” sorularını gençlerle birlikte yanıtlayacak. İzmir’deki tüm YKS grubu öğrencileri, eğitimci ve velilerine açık olan etkinlik Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde, 28 Temmuz Perşembe günü saat 11.00’de başlayacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.