Dolar 32,3251
%0.23
Euro 35,0329
%-0.25
Altın 2.282,690
%0.23
Bist-100 8,97
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konaklı çocukların yılbaşı coşkusu

Konaklı çocukların yılbaşı coşkusu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İsmetpaşa Semt Merkezi’nde düzenledikleri yılbaşı etkinliğinde Konaklı çocukların yeni yıl heyecanını paylaştı. Çocuklar etkinlikte doyasıya eğlenirken, Batur ilçede dezavantajlı bölgelere öncelik vererek açmaya başladıkları kreşlere dikkat çekerek, “En büyük önceliğimiz eğitim, eğitim, eğitim olmalı” dedi.

  • Ege Postası
  • 29.12.2021 - 10:21

Konak Belediyesi’nin Minikler Konağı isimli kreşlerinde ve ilçenin dört bir yanında hizmet sunan semt merkezlerindeki oyun odalarında eğitim gören çocuklar yılbaşı coşkusunu Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’la yaşadı.

Başkan Abdül Batur, Konak Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün İsmetpaşa Semt Merkezi’nde düzenlediği yeni yıl etkinliğinde Konaklı çocuklarla buluştu. Daha önce belediyenin semt merkezinde açtığı kurslara katılan kadın kursiyerlerle yeni yıl etkinliğinde buluşan Batur, bu kez de Konaklı çocukların yılbaşı heyecanını ve coşkusunu paylaştı. Batur, salonu dolduran çocukların yeni yılını kutladı.

“Bir aile dokunmak, topluma ulaşmak demek”

Etkinlikte çocuklara yeni yıl hediyeleri dağıtan  Batur,  “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Biz bugün canla başla çalışıyorsak, Konak’ta daha güzel bir hayat kurmak istiyorsak bu önce çocuklarımız için. Onların vatanına, milletine faydalı, akıllı, bilinçli, soran, sorgulayan bireyler, iyi insanlar olarak yetişmelerini istiyoruz. Bunun için de eğitime ne kadar erken başlarsak o kadar iyi. Biz de bu nedenle okul öncesi çocuklarımız için kreşlerimizi açıyoruz. Halk Eğitim’in de büyük desteğiyle çocuklarımızın eğitimine katkı sunuyoruz. Bunu yapmaya da önce dezavantajlı bölgelerimizden başladık. Bu bizi son derece mutlu ediyor. Bugün geldiğimiz nokta bize gösteriyor ki, en büyük önceliğimiz eğitim, eğitim, eğitim olmalı” diye konuştu. Çocuklara sundukları eğitim fırsatıyla, annelerini de desteklemiş olduklarını söyleyen Batur, “Çocuklarını bizlere emanet eden anneler, kurslarımıza katılıp, kendilerini geliştirmek, çalışmaya başlamak için fırsat yakalıyor. Bu imkanı onlara sunabildiğimiz için de mutluyuz. Bir anneye ulaşmak demek, çocuğuna, ailesine ulaşmak demek. Bir aile dokunmak demek topluma da ulaşmak demek. Bunu çok iyi biliyoruz” diye konuştu.

Suni kar heyecanı

Konak Belediyesi’nin kreşleri ile oyun odalarında eğitim alan çocuklar, yılbaşı etkinliğine belediyenin kendileri için hazır ettiği kostümleri giyerek katıldı. Yüz boyama aktivitesiyle doyasıya eğlenen çocuklar, salona yağdırılan suni karla neşelerine neşe kattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.