Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak Belediye Meclisinde yatırımlar için oy birliği

Konak Belediye Meclisinde yatırımlar için oy birliği

Konak Belediye Meclisi, belediyenin yatırımlarına yönelik kredi kullanılması ve borçlanılması için Başkan Batur’a tam yetki verdi.

  • Ege Postası
  • 04.06.2021 - 18:57

Konak Belediyesi’nin haziran ayı meclis ikinci toplantısı Selahattin Akçiçek Kültür Merkezinde gerçekleşti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un yönettiği oturumda komisyonlardan gelen tüm raporlar oy birliği ile kabul edildi. Tamamlanan sosyal tesisleri ve restorasyon çalışmaları, devam eden projeleri, kentsel dönüşüm hizmetleri ve yapılacak yeni hizmet binası ile adeta yatırım atağında olan Konak Belediyesi’nin kredi ve borçlanması ile ilgili önerge, muhalefetin de desteğiyle oy birliği ile geçti. Konak Belediye Meclisi, belediyenin yatırımlarına yönelik kredi kullanılması ve borçlanılması için Başkan Batur’a tam yetki verdi.

Konak Belediyesi Meclisinin her zaman uyum içinde çalıştığını ifade eden Başkan Batur, “Desteğiniz için teşekkür ediyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kredi konusunda çalışmaları yürüteceğimiz İller Bankası Bölge Müdürlüğüne ve İller Bankası Genel Müdürlüğüne şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.