Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kınık’ta eğitime tam destek

Kınık’ta eğitime tam destek

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, üniversite sınavı öncesi deneme sınavına giren öğrencilere başarılar diledi. Başkan Doğruer, “Geleceğimiz olan yavrularımızın eğitimi için, her zaman elimizden geleni yapacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 16.06.2021 - 09:04

Kınık Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle üniversite sınavına girecek olan lise son sınıf öğrencileri için ödüllü deneme sınavı düzenlendi. Ödüllü sınavda, sınav başarısı olarak ilk 3'e giren lise öğrencisine bisiklet ve katılım sağlayan diğer öğrencilere de sürpriz hediyeler verilecek.

Kınık  Belediyesi ile Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen  üniversite deneme sınavı , öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Yapılan deneme sınavıyla, öğrencilerin pandemi döneminde oluşan  kaygıdan ve  sınav heyecanından uzaklaşmaları ile birlikte motivasyonun arttırılması amaçlanıyor.

“Amacımız eğitime katkı sunmak”

Gerçekleştirilen üniversite deneme sınavı öncesinde, Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, sınıfları dolaşarak öğrencilere başarılar diledi.

Kınık Belediyesi olarak,  gelecek nesillere daima önem verildiğini vurgulayan Başkan Doğruer, “Öğrencilere yönelik çalışmalar sürecek.  Eğitim için elimizden geleni yapacağız. Amacımız eğitime katkı sunabilmek. Eğitime gerekli katkı artarak devam edecek” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.