Dolar 32,3434
%0.29
Euro 35,1031
%-0.05
Altın 2.310,570
%1.45
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kınıklıları gururlandıran ödül

Kınıklıları gururlandıran ödül

Kınık Belediyesi, Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödüllerinde "Başkenti Anıtkabir'i Görmeyen Öğrenci Kalmayacak" projesi yılın en başarılı Belediye ve Eğitim Projesi Ödülünü aldı.

  • Ege Postası
  • 03.10.2022 - 09:11

İzmir'in Kınık ilçesi, tarımsal zenginlikleri yanı sıra yaptığı sayısız önemli icraat ve proje ile her geçen gün yükselen bir kent olmaya devam ediyor.

Kınık Belediyesi, ilçede yaşayan çocuklara sağlamış olduğu "Başkenti, Anıtkabir'i Görmeyen Öğrenci Kalmasın" projesi ile yılın en başarılı Belediye Eğitim Projesi olan Uluslararası Girişimcilik ve Proje ödülüne layık görüldü.

Sayem(Sağlıklı Yaşam ve Eğitim Merkezi ) önderliği ve proje ortakları olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Kınık Kaymakamlığı katkıları ile hayata geçen proje ile gelen ödül ilçede gurur ve heyecana neden oldu.

2014 yılından bu yana İzmir'in Kınık ilçesinde çalışmaları ve projeleri ile isminden söz ettiren Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, ödülü İstanbul'da düzenlenen ödül töreninde törenin Sunuculuğunu yapan Özge Ulusoy ve Tayyar Işıksaçan'ın elinden aldı.
Belediye Başkanı Doğruer konuşmasında, "Biz Sağlıklı Yaşam Eğitim Merkezi'mizde İlçemizin Milli Eğitim, Halk Eğitim ve Kaymakamlık ile birlikte Kınık Belediyemizin öğrencilerimize eğitim, bilim ve kültür konusunda destek amacıyla bu projeyi yapmıştık ve sonuç olarak tüm öğrencilerimizi Ankara'da Başkenti, Anıtkabir'i görmeden mezun etmemeyi amaçlamıştık. Ben buradan emeği geçen tüm ekibimize teşekkür ediyorum." dedi.

Kınıktaki öğrenciler, proje kapsamında Başkenti gördü. Anıtkabir'i,TBMM'ni,Atatürk Orman Çiftliği'ni, Bilim Müzesini ziyaret etme imkanı buldu.

Ayrıca yıl boyunca Sayem Etüt Merkezi'nde eğitim alan öğrencilere proje içeriğinde, Sağlıklı Yaşam ve Eğitim Merkezi'nde Üniversite tanıtım günleri ziyaretleri düzenlendi. Gençler bu sayede tercih yapıp eğitim görecekleri Üniversiteleri hem yerinde tanıma fırsatı buldu hem de Sayem'de Sanal Gerçeklik  Laboratuvarında VR gözlükleri ile uzaktan merak ettikleri Üniversiteleri görüp gezme şansı yakaladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.