Dolar 32,5171
%0.09
Euro 34,9014
%-0.2
Altın 2.441,430
%0.21
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kınık'ta kavun festivali heyecanı

Kınık'ta kavun festivali heyecanı

İzmir'in Kınık ilçesi yeni bir festivale daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Binlerce kişi, Kınık Belediyesi Sucahlı Kavun Festivali'nde bir araya gelecek.

  • Ege Postası
  • 26.08.2022 - 10:18

İzmir'in Kınık ilçesi yeni bir festivale daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kınık Belediyesi tarafından düzenlenen Sucahlı Kavun Festivali pek çok etkinliğe sahne olacak.

Eylem Asena Aslan'ın sunuculuğunda gerçekleşecek olan festival, 28 Ağustos Pazar günü Kınık Sucahlı Köy Camisinde okunacak mevlit ile başlayacak. Ardından, Sucahlı Meydanında verilecek köy hayrı ile devam edecek. Mehteran konseri, halk oyunları, yarışmalar ve meşhur Sucahlı kavununun tanıtımının yapılacağı şenlik, Turgay Başyayla'nın sahne alacağı konser ile sona erecek.

Festivale gelen vatandaşlar hem meşhur Sucahlı kavununun tadına doyacak hem de yapılacak etkinlik, gösteri ve konser ile festivalin keyfini çıkaracak.

Katılımın ücretsiz olacağı festivalde yöresel ürünlerin sergileneceği bir sergi alanı da yer alacak. Ayrıca vatandaşlara Kınık Belediyesi tarafından sütlü kavun ikram edilecek ve kavundan oluşan 12 çeşit reçel de tanıtılacak.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer tüm vatandaşları festivale davet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.