Dolar 32,3157
%0.2
Euro 35,1213
%0
Altın 2.292,730
%0.67
Bist-100 9,06
%2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kınık'ta “Gönüllü Son Hasat Yayım Projesi''

Kınık'ta “Gönüllü Son Hasat Yayım Projesi''

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Gönüllü Son Hasat Yayım Projesi'' etkinliği kapsamında, Uluslararası Damla Gönüllüleri Derneği, sektörün önde gelen temsilcileri ve gönüllülere ev sahipliği yaptı.

  • Ege Postası
  • 02.08.2021 - 10:17

Kınık’ta hayata geçirilen tarımsal hamleler, uluslarası alanda yoğun ilgi görüyor ve ses getiriyor. “Gönüllü Son Hasat Yayım Projesi'' kapsamında, İzmir' de hasat ve hasat sonrası kayıpların engellenmesi, tarlada kalan meyve ve sebzelerin sahiplerine ulaştırılmasını amaçlayan gönüllüler Kınık’ta bir araya geldi.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in yanı sıra, Uluslararası Damla Gönüllüleri Derneği  temsilcileri, Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Uçak, Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen, İzmir İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Oktay Darcan, Konak İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ruhşan Özdemir Çiftçi, Kınık İlçe Tarım Müdürü Yıldırım Kavlak’ın bulunduğu heyete, gönüllüler eşlik etti.

Birlikte israfı önlemek, çiftçiye destek olmak ve farkındalık oluşturmak için bir araya gelen gönüllüler, sevgi ve toplumsal dayanışmaya dikkat çekti. Birlik ve beraberlik içerisinde bütün sıkıntıların üstesinden gelineceği vurgulandı.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer,  ilçeye yapılan tarımsal yatırımların meyvesini her geçen gün aldıklarını belirterek  “İlçemiz artık, İzmirimiz, yatırımcılarımız ve uluslar arası muhataplarımızla aradaki mesafeyi her anlamda kapatmıştır. Yapılan yatırımlar ve hamleler sayesinde, başta ilçemizdeki üreticilerimiz olmak üzere bölge halkımız emeğinin karşılığını alacak ve hak ettiği yerde olacaktır.”

Ayrıca katılımcılara teşekkürlerini ileten Başkan Doğruer, “her alanda ilçemizi ve bölgemizi anlatmaya devam edeceğiz. El birliğiyle bölgemizi kalkındırmak için bütün gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.