Dolar 32,4971
%0.15
Euro 34,7634
%0.12
Altın 2.488,560
%1.07
Bist-100 9.539,00
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kınık OSB'deki fabrikalara 'doğalgaz' müjdesi

Kınık OSB'deki fabrikalara 'doğalgaz' müjdesi

Kınık’ta 45 kilometre uzunluğundaki Doğalgaz Çelik Boru Hattı’nın tamamlanması ile birlikte ilçeye gaz boru hattından verilmeye başlandı. Müjdeli haberi Kınık halkı ve yatırımcılar ile paylaşan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer “İzmirgaz tarafından başlatılan, Kınık Aliağa arası yaklaşık 60 milyon lira yatırımla 45 kilometre Doğalgaz Çelik Boru Hattı'nın imalatı tamamlanmış olup 5 yıldır ilçemizde kullandığımız taşımalı sistem doğalgaza son verilmiştir.” dedi.

  • Ege Postası
  • 25.01.2022 - 10:16

Yayakent ’te bulunan KINIK - RMA İstasyonu'na bağlanan BOTAŞ ana boru hattı ile Kınık ve organize sanayi bölgesinin teknik anlamda sorunsuz gaz kesintisi yaşanmadan gaz arzını sağlayacağını belirten Başkan Doğruer “Böylelikle gaz kesintisi olma riski ortadan kalkmıştır. Kınık ilçemizde özellikle gelişen sanayi bölgesinde doğalgaz ile üretimin yapılması sorunsuz olarak yaşanabileceği müjdesini değerli Kınık halkı ve organize sanayi bölgesi işletmelerine müjdesini vermekteyiz” dedi. 

"BÜYÜK YATIRIMLAR BÖLGE HALKINI DA UMUTLANDIRMAKTADIR"

Bölgede birbirini tamamlayan yatırımlar ile Kınık ilçesinde gelişmeye yönelik işler yapıldığını belirten Başkan Doğruer “İzmir’in en uzak ilçelerinden birine yapılan büyük yatırımlar; ilçe halkını olduğu kadar, bölge halkını da gelecekle ilgili umutlandırmaktadır. Bugün boru hattı ile gelen doğalgaz ile hemşehrilerimize ve yatırımcılarımıza kesintisiz enerji sağlıyoruz. Tarımsal ve sanayi yatırımları, bölgemizin istikrar ve istihdam ile kalkınmasını sağlayacaktır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.