Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kınık Hasat Festivali renkli başladı!

Kınık Hasat Festivali renkli başladı!

Bereketli topraklarıyla ünlü İzmir’in Kınık ilçesinde Hasat Festivali renkli başladı.

  • Ege Postası
  • 12.09.2022 - 09:52

Bu yıl 6. düzenlenen festivalde nikah sürprizi yaşandı. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer sahnede genç çiftin nikahı kıydı.

Çiftin nikah şahitleri ünlü şarkıcı Kıraç, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi oldu. Başkan Doğruer, nikahlarını kıydığı genç çifte mutluluklar diledi.

Hiç unutulmayacak bir an yaşayan genç çifte Kıraç'tan bir de sürpriz geldi. Genç çift ilk danslarını Kıraç'ın unutulmaz şarkılarından "Endamın Yeter" ile yaptı. İlk dansın ardından gelinin çiçeğini sahneden attığı festivalde renkli görüntüler yaşandı.

Kıraç, "Umarım en zor gününüzde bu günü, bu anı hatırlarsınız ve o zorlukları aşıp ömür boyu mutlu olursunuz." diyerek çiftin mutluluklarına ortak oldu.

Evlilik cüzdanını AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin elinden alan gelin Damla Özcan Şengül "Çok heyecanlıyım, bizim için çok güzel bir şey oldu. Kıraç çocukluğumdan bu yana hayran olduğum bir şarkıcı ilk dansımızı onunla yaptık çok heyecanlıyım" dedi.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'e, Şarkıcı Kıraç'a, emeği geçen herkese teşekkür eden Damat Emre Şengül ise "En mutlu günümüzde bizi daha da mutlu ettiler çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Kınık Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Hasat Festivali ve Kurtuluş Günleri Etkinlikleri her yıl olduğu gibi bu yıl da hareketli başladı. Katılımın çok yoğun olduğu Kınık Hasat Festivali'nin ilk gününde gençlerin hayran olduğu Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş sahne aldı. Festivalin 2'nci gününde ise şarkıları ile herkesin gönlünde taht kuran Kıraç sahne performansı ile büyüledi.

10-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen festivalde Türkiye'nin dört bir yanından pek çok yöresel ürün sergileniyor. Festival boyunca pek çok ünlü şarkıcı sahne alacak ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Festival bugün Kınık Cumhuriyet Meydanı'nda gün boyu etkinliklerle ve akşam saat 20:30'da Ayşegül Dinçer (Ankaralı Ayşe) konseriyle devam edecek.

Salı günü Ali Kınık, Çarşamba Zakkum ve Perşembe günü Muazzez Ersoy konseriyle sona erecek festivalde Kınık, birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.