Dolar 32,5587
%0.06
Euro 34,9888
%0.46
Altın 2.420,060
%-0.13
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kınık Belediyesi yaz kursları başlıyor

Kınık Belediyesi yaz kursları başlıyor

Öğrencilerin eğitimine büyük önem Kınık Belediyesi, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla yaz kursları açıyor. Kınık Belediyesi,Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile ücretsiz yaz kursları 21 Haziran’da başlıyor.

  • Ege Postası
  • 19.06.2021 - 09:39

Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirerek, onları faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla her yıl düzenlenen yaz okulları, öğrencilere tatil döneminde farklı branşlarda eğitim imkanı veriyor.

Kınık Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile her yıl düzenlenen yaz kurslarında öğrenciler, eğlenceli zaman geçirirken aynı zamanda ilgi alanlarına göre seçtiği branşlarda eğitim alıyor.

“Sağlıklı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz”

Yaz okullarını her yıl düzenlediklerini söyleyen Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Düzenlediğimiz bu kurslarla öğrencilerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine yardımcı olmayı, sağlıklı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Yaz okulları, çocuklarımızın sosyalleşmesini, iletişim becerilerini geliştirmesini ve kendine güven duygusu kazanmasını açısından önemlidir” dedi.

Açılan kurslar yoğun ilgi görüyor

Kınık Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi olarak gençlere ve sporculara ellerinden geldiğince destek olacaklarını, imkan sağlayacaklarını belirten Başkan Doğruer, “Yaz kursları büyük ilgi görüyor. Özellikle yaz aylarında Belediyemiz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi desteğiyle açtığımız ücretsiz yaz kurslarına ilgi her geçen gün giderek artıyor. Bu öğrencileri, aileleri ve bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

Ücretsiz yaz kursları, futbol, voleybol, badminton, halk oyunları, satranç ve ingilizce branşlarında açılacak olup, öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.