Dolar 32,5717
%0.3
Euro 34,8027
%0.2
Altın 2.501,880
%0.7
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa’da sinekle yoğun mücadele

Kemalpaşa’da sinekle yoğun mücadele

Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte sinekle mücadelesini yoğunlaştıran Kemalpaşa Belediyesi ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

  • Ege Postası
  • 28.06.2021 - 11:29

Kemalpaşa Belediyesi, hava sıcaklığının artmasıyla birlikte vatandaşların sağlıklı bir yaz mevsimi geçirmeleri amacıyla sinek ilaçlama çalışmalarına hız kazandırdı. Kemalpaşa halkından gelen talepleri karşılamak ve vatandaşa en iyi şekilde hizmet vermek için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Haşere Mücadele ekipleriyle tüm mahallelerde, çocuk parklarında ve bahçelerde ilaçlama yapıyor.

ÇEVREYE DUYARLI İLAÇLAR

Kemalpaşa Belediyesi, çevreye duyarlı ve ekolojik dengeyi bozmayan ilaçlarla yıl boyunca larva mücadelesi amacıyla yapılan ilaçlamalara içerisinde bulunduğumuz yaz aylarında hız verdi. Ekipler, ilçedeki tüm mahallelerin yanı sıra kanalizasyonlar, su birikintileri, dere yatakları, rögar ve foseptik çukurları başta olmak üzere birçok farklı noktada ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.Belediye ait 4 adet araç ULV ve MIST Blower ilaçlama makineleri ile sisleme şeklinde sabah gün doğumu ile akşam gün batımı vakitlerinde yapılan ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

“HALKIN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNEMLİ”

Yaz aylarında vatandaşların rahat edebilmesi için ilaçlama çalışmalarına hız verildiğini söyleyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “Artan sıcaklıklarla birlikte sadece sineklerle değil, tüm larva ve haşerelere karşı ekiplerimiz gece ve gündüz mücadele veriyor. Devam eden pandemi sürecini de göz önünde bulundurarak halkımızın sağlığına her şeyden çok önem veriyoruz. İnsana ve çevreye duyarlı ilaçlarla çalışma yapan ekiplerimize kolaylıklar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.