Dolar 32,5831
%0.33
Euro 34,8031
%0.2
Altın 2.512,900
%1.14
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa’da ibadethaneler Ramazan’a hazır

Kemalpaşa’da ibadethaneler Ramazan’a hazır

Kemalpaşa Belediyesi korona virüsle mücadele çalışmaları kapsamında, ilçede bulunan camilerde Ramazan ayı öncesi dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarını tamamladı.

  • Ege Postası
  • 12.04.2021 - 09:52

Kemalpaşa Belediyesi, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ilçede bulunan bütün ibadethanelerde dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarına hız verdi.  İzmir Büyükşehir Belediyesi İlaçlama ekiplerinin de desteğiyle gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Cami Temizleme Ekibi, cami, cem evi ve mescit gibi ibadethanelerin iç ve dış mekan temizliklerini tamamlayarak Ramazan ayına hazır hale getirdi. Çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten ekipler, ibadethanelerin iç kısımlarında yer alan; mihrap, minber, kürsü, avizeler, halılar ve dış kısımlardaki şadırvan, ayakkabılık ve tuvaletlerde detaylı temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

 “ÇALIŞMALAR RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK’’

Ramazan ayına hazırlanan camilerde her türlü tedbirin alınacağını vurgulayan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “İlçemizde bulunan tüm camilerde vatandaşlarımızın rahatça ibadetini yapabilmesi için ilaçlama ve temizleme faaliyetleri tamamlandı. Ekiplerimiz 82 camide dezenfeksiyon çalışmalarını ramazan ayı boyunca da yoğunluklu olarak sürdürecek.” ifadelerini kullandı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.