Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa temizlik seferberliği

Kemalpaşa temizlik seferberliği

Kemalpaşa’da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi temizlik seferberliği başlatıldı.

  • Ege Postası
  • 13.07.2021 - 10:05

Kemalpaşa Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak sürdürülen rutin temizlik faaliyetlerinin yanı sıra yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçede kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Temmuz ayının başından itibaren Park Orman, Dere Mesire Alanı, Mezarlıklar gibi vatandaşların özellikle bayram döneminde sık kullanacağı alanlar başta olmak üzere ilçe genelinde detaylı bir temizlik seferberliği yürütülüyor. Su tankerleri, özel ekipmanlar ve yaklaşık kırk personelin desteğiyle sürdürülen çalışmaların bayram öncesinde tamamlanması planlanıyor.

İLAÇLAMA FAALİYETLERİ SÜRÜYOR

İlçe genelinde başlatılan yoğun temizlik faaliyetlerine ek olarak, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personelinin de desteğiyle temizlik işlemleri gerçekleştirilen noktalarda, 4 araç ve 8 personelin katılımıyla ilaçlama ve sterilizasyon işlemleri yapılıyor. 

 “ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Salgın sürecinin başından itibaren sürdürülen çalışmaların yaklaşan Kurban Bayramı’nda da devam ettiğini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı,“Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından Kurban Bayramı öncesi ilçemizde detaylı bir temizlik çalışması başlatıldı. Ayrıca bayram öncesi vatandaşlarımızın yoğunlukla kullandığı alanlar da Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlanıyor. Titizlikle yürüttüğümüz çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın ilçemizde daha sağlıklı bir ortamda bayram geçirmesi için ekiplerimiz sahada olacak” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.