Dolar 32,5696
%0.26
Euro 34,9942
%0.06
Altın 2.460,840
%1.01
Bist-100 9.896,00
%1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa, Ramazan Coşkun'u son yolculuğuna uğurladı

Kemalpaşa, Ramazan Coşkun'u son yolculuğuna uğurladı

İzmir'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Coşkun, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

  • Ege Postası
  • 04.05.2021 - 13:42

Coşkun için önce belediye önünde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Coşkun'un yakınlarının yanı sıra Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, İYİ Parti İlçe Başkanı Nizamettin Yılmaz, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Hakan Yazar, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye personeli katıldı.

“DEĞERLİ VE AZİMLİ BİR MÜCADELE İNSANI”

Karakayalı, törendeki konuşmasında, Coşkun'un yıllarca TSK'de görev yaptığını, sonrasında da kendisiyle siyasi birlikteliklerinin başladığını ifade etti.

Coşkun'un görevi boyunca işini en iyi şekilde sürdürdüğünü kaydeden Karakayalı, "Çok değerli ve azimli bir mücadele insanıydı. Ruhu şad olsun, biz ona hakkımızı sonuna kadar helal ediyoruz." dedi.

Konuşmaların ve taziye kabulünün ardından belediye önündeki tören alanından dua ve karanfillerle uğurlanan Ramazan Coşkun'un cenazesi, Çınarköy Mezarlığı'nda defnedildi.

Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Coşkun, 8 Nisan'da rahatsızlanmış, yapılan Kovid-19 testi pozitif çıkmıştı. Bir süre evinde karantinaya alınan Coşkun, sağlık durumunun ağırlaşması üzerine, 26 Nisan'da Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış, 7 gün yoğun bakım servisinde tedavisine devam edilmiş, ancak dün hayatını kaybetmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.