Dolar 32,3178
%0.21
Euro 35,0683
%-0.15
Altın 2.309,390
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa'nın 'Mola Evi'ne hafta sonu molası

Kemalpaşa'nın 'Mola Evi'ne hafta sonu molası

Kemalpaşa Belediyesi Mola Evi’nden hizmet alan bireyler aileleri ile birlikte hafta sonu deniz etkinliği ile doyasıya eğlendi

  • Ege Postası
  • 15.08.2022 - 12:28

Kemalpaşa Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda hayata geçirdiği ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın özel ilgi gösterdiği Mola Evi, çalışmaları ile özel gereksinimli bireylerin hayata entegrasyonunu sağlamaya devam ediyor.

Sıcak havalar nedeniyle kendisinden deniz etkinliği talep eden öğrencileri kırmayarak ekipleri harekete geçiren Başkan Karakayalı, ‘’Çalışmalara eğlenceli bir ara vermek istedik. Burada minik evlatlarımız ve yetişkin bireylerimiz eğitim görüyor, zaman geçiriyor. Bende sık sık ziyaret etmeye çalışıyorum. Onlarla aramızda özel bir bağ oluştu. Onlara deniz sürprizi yaparak mutlu etmek istedik’’ dedi.

Hafta sonu iki günlük deniz etkinliği kapsamında yaklaşık 70 öğrenci ve aileleri Urla Kum Denizi Plajı ve Selçuk Pamucak Engelsiz Plajı’nda doyasıya eğlendi. Yapılan etkinlikle birbiriyle daha çok vakit geçirme şansı bulan aileler ve özel gereksinimli bireyler etkinlikten çok memnun kaldıklarını dile getirerek, çalışmalar ve ilgi dolayısıyla Başkan Karakayalı’ya teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.