Dolar 32,3641
%0.14
Euro 34,9931
%-0.21
Altın 2.325,120
%0.2
Bist-100 9,12
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa'nın gururu kupayı Karakayalı'ya getirdi

Kemalpaşa'nın gururu kupayı Karakayalı'ya getirdi

Kemalpaşa Belediyesi sporcusu Samed Ağdeve, Karadağ’da düzenlenen Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası'ndan şampiyonlukla dönerek başarılarına bir yenisini daha ekledi. Müsabaka dönüşünde Antrenörü Mücahit Arat ile Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’yı ziyaret eden Samed Ağdeve, gelecek yıl gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası için hız kesmeden çalışacağını söyleyerek desteklerinden dolayı Karakayalı’ya teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 16.11.2021 - 12:15

Türkiye Milli Takımı’nın, 5-13 Kasım 2021 tarihleri arasında Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen 9’u altın olmak üzere toplam 44 madalya kazandığı Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda, ilçemizi ve ülkemizi temsil eden sporcumuz Samed Ağdeve, finalde Polonyalı rakibini teknik nakavt ile yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Katıldığı birçok turnuvada kürsüye çıkarak ailesini ve Kemalpaşalıları gururlandıran Ağdeve, hedefinin olimpiyatlar olduğunu söyledi.

BAŞKAN KARAKAYALI’DAN AĞDEVE’YE HEDİYE

Müsabaka dönüşünde Antrenörü Mücahit Arat ile Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’yı ziyaret eden Samed Ağdeve, gelecek yıl gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası için hız kesmeden çalışacağını söyleyerek desteklerinden dolayı Karakayalı’ya teşekkür etti. Başkan Karakayalı makamında ağırladığı Ağdeve’yi başarıları dolayısıyla kutlayarak hediye takdim etti.

“SPORA VE SPORCUYA VERDİĞİMİZ ÖNEM BİZİ BAŞARIYA GÖTÜRECEK”

Samed’in başarıları ile gururlandıklarını ifade eden Başkan Karakayalı, “Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda mücadele eden ve turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Samed evladımız başarıları ile bizleri gururlandırmayı sürdürüyor. Eski bir sporcu olarak Milli formayı giymek en büyük hayalimdi ancak kısmet olmadı. Samed’in bu şampiyonluğu milli formayı kazanmış olması benim için ayrıca bir gurur kaynağı. Belediyemiz bünyesinde spora ve sporcuya verdiğimiz önem bugün olduğu gibi yarın da bizi başarıya götürecektir. Samed evladımı tekrar kutluyor, başarılarının devamını diliyor, ailesi ve antrenörlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.