Dolar 32,3336
%0.26
Euro 35,1187
%-0.01
Altın 2.302,480
%1.1
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa Eğitim Merkezi açıldı

Kemalpaşa Eğitim Merkezi açıldı

Kemalpaşa Eğitim Merkezi gerçekleştirilen açılış töreni ile kapılarını açtı

  • Ege Postası
  • 05.10.2022 - 14:38

Kemalpaşa Belediyesi tarafından kesintisiz sürdürülen eğitim ve destekleme kursları, Kemalpaşa Belediyesi Eğitim Merkezi çatısı altında toplanarak kurumsallık kazandı. Kemalpaşa İlçe Merkezi Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan, yaklaşık 1000 öğrenci kapasiteli, 13 derslik, etüt alanları, konferans salonu, kütüphane ve rehberlik servisinin yer aldığı merkez LGS ve YKS ağırlıklı yıl boyu ücretsiz eğitim sağlayacak.

Eğitim merkezi, alanında uzman öğretmen kadrosu ile ölçme değerlendirme ve rehberlik servisi ile öğrencileri hedeflerine taşımayı amaçlarken, eğitimde fırsat eşitliği sunacak. Kemalpaşa Belediyesi tarafından sağlanan yayın desteği ile öğrenciler en yeni koşullarda desteklenecek, uygulanacak otomasyon programı ile öğrenciler sayısız soruya erişebilecek. Ayrıca eğitim programı içerisinde veli ve öğrenci odaklı seminerler, sosyal ve kültürel geziler, motivasyon programları yer alacak.

‘’EĞİTİM ATAĞIMIZ SÜRECEK’’

Açılış töreninde konuşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ‘’Eğitim bizim için olmazsa olmaz konulardan bir tanesi, ilçemizde hayata geçirdiğimiz dört kütüphane, Gündüz Bakım Evi, Mola Evi, Meslek Fabrikası, Masal Evi gibi projelere bugün bir yenisini daha ekliyor bin öğrenci kapasiteli Kemalpaşa Eğitim Merkezi’ni açıyoruz. Evlatlarımız tek bir kuruş ödemeden burada en iyi eğitimi alacaklar. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eğitim atağımız sürecek.’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.