Dolar 32,3473
%0.09
Euro 35,1165
%0.15
Altın 2.332,310
%0.51
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa'da festival coşkusu

Kemalpaşa'da festival coşkusu

Pandemi kısıtlamaları nedeniyle uzun süredir kültür sanat etkinliklerine ara vermek zorunda kalan Kemalpaşa Belediyesi, normalleşme sürecinin başlamasıyla kültür sanat faaliyetlerini hızlandırdı.

  • Ege Postası
  • 08.07.2021 - 13:21

Kemalpaşa Belediyesi, Temmuz ayı etkinlik takvimi kapsamında, çeşitli dallarda gerçekleştirdiği etkinliklerle her yaş grubuna hitap ederek vatandaşların keyifli saatler geçirmelerini sağladı. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, CHP İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, İYİ Parti İlçe Başkanı Nizamettin Yılmaz ve başkan yardımcılarının yanı sıra festivale çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Festivalde kamp yapmak isteyen katılımcılar için de Park Orman’da 12 adet çadır kuruldu.

UZAY KÜRESİ’NDE HEYECANLI YOLCULUK

Kemalpaşa Belediyesi düzenlediği festivalde çocukları da eğlendirerek yüzlerini güldürdü. Aileleriyle birlikte festival alanına gelen çocuklar eğitmenler eşliğinde resimler yaparak danslı oyunlar oynadılar. Yüz boyama faaliyetlerinin de yer aldığı Çocuk Kulübü etkinliklerinin ardından, çocuklar belediye tarafından kurulan Planetaryum (Uzay Küresi)’da heyecanlı bir yolculuğa çıktılar.

HALK DANSLARI TOPLULUĞUNA YOĞUN İLGİ

Halk Dansları Topluluğu’nun yeteneklerini sergilediği festivalde topluluk tarafından Anadolu’nun çeşitli yörelerine ait halk oyunları oynandı. Halk Dansları topluluğunun gösterilerine izleyiciler yoğun ilgi gösterdi. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı da topluluğun sergilediği dansları ilgiyle izledi. Kadın Emeği Pazarı üreticileri Park Orman’da stantlarını açarak el emeği hünerlerini sergiledi. Başkan Rıdvan Karakayalı ve eşi Lütfiye Karakayalı kadın üreticiler tarafından açılan stantları tek tek ziyaret ederek ürünler hakkında bilgi aldı.

FONDİP’TEN KEYİFLİ KONSER

Fondip isimli grup gecenin sonunda sahne aldı. Temmuz ayı etkinlikleri kapsamında Festival Alanı’nda sahne alan grup şarkılarıyla Kemalpaşa’lı seyirciye coşkulu ve keyifli saatler yaşattı. Başkan Karakayalı gruba çiçek takdim etti.

“KÜLTÜR VE SANAT FALİYETLERİMİZİ ARTIRACAĞIZ”

Performanslarıyla Kemalpaşalı vatandaşlara keyifli saatler yaşatan Fondip Grubu’na teşekkürlerini ileten Başkan Karakayalı, konsere katılan gençlere seslenerek “ Pandeminin sürdüğü bir buçuk yıldan beri kültürel ve sosyal etkinliklerimize ara vermek zorunda kaldık. Sizler de evlerinizde çok sıkıldınız. Normalleşme ile birlikte ilk etkinliğimizi burada gerçekleştirdik. Gençlerimize çok güveniyorum. Kemalpaşa’da her şeyi gençlerimizle birlikte omuz omuza yapacağız . Etkinliklerimizi çeşitli mahallelerde sürdürmeye devam edeceğiz. Kültür ve sanat faaliyetlerimizi arttıracağız. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.