Dolar 32,3193
%0.21
Euro 35,0844
%-0.11
Altın 2.301,270
%1.04
Bist-100 9,07
%2.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa Belediyesi'nden kan bağışı duyarlılığı

Kemalpaşa Belediyesi'nden kan bağışı duyarlılığı

Kemalpaşa Belediyesi’nden Kaan ve nice kök hücre bekleyen hastalar için Başkan ve Başkan Yardımcıları düzeyinde destek geldi.

  • Ege Postası
  • 01.02.2021 - 14:08

Kemalpaşa'da yaşayan Ercan ve Alime Karaca çiftinin 2 yaşındaki çocukları Kaan Karaca'ya Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL) tanısı konulmasının ardından ilçede donör bulunması için adeta seferberlik başlatıldı. Lösemi hastalarına umut olmak amacıyla başlatılan kök hücre bağışı kampanyasına bir destek de Kemalpaşa Belediyesi'nden geldi. Kemalpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü önünde kurulan geçici ünitelerde vatandaşlar kan bağışında bulundu. Türk Kızılayı öncülüğünde gerçekleştirilen bağış kampanyasına Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Belediye Başkan Yardımcılarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Bağış kampanyasının bugün saat 18:00'e kadar devam edeceği bildirildi. 

HERKESİ DESTEĞE DAVET EDİYORUM

Herkesin bu tür konularda duyarlı olması gerektiğine dikkat çeken Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "İzmir'de ve Kemalpaşa'da yaşayanları bu önemli faaliyete destek vermeye davet ediyorum. Kızılay Noktalarına vereceğimiz kan ve kök hücre bağışı ile küçük çocukların hayata tutulmasına vesile olabiliriz. Yaşım sebebiyle kök hücre bağışında bulunamıyorum ancak kan bağışı yaparak kampanyaya destek oldum. Umarım attığımız bu adım ile birçok çocuğun hayatı kurtulur ve geleceğe umutla bakar'' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.