Dolar 32,5656
%0.16
Euro 34,8254
%0.47
Altın 2.418,060
%-0.61
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa Belediyesi çalışanlarına iyileştirme yapıldı

Kemalpaşa Belediyesi çalışanlarına iyileştirme yapıldı

Kemalpaşa Belediyesi ile DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası arasında 491 şirket personelini kapsayan, yüzde 24 oranında zam içeren ek protokol imzalandı

  • Ege Postası
  • 19.07.2022 - 14:19

Kemalpaşa Belediyesi’nde gerçekleştirilen törende ek protokole imzaları,  Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı  ve Genel-İş Sendikası İzmir 7 No’lu Şube Başkanı Özgür Genç attı. Törene belediye başkan yardımcılarının yanı sıra daire müdürleri ve sendika temsilcileri katıldı.

Enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında personelin yüzünü güldüren protokol hakkında konuşan Başkan Karakayalı,‘’ Bildiğini üzere ocak ayında belediyemiz ve Genel-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalamıştık. Yılın ilk yarısında yaşanan enflasyon ve ekonomik problemlerden tüm halkımız gibi belediye çalışanlarımızda ciddi şekilde etkilendi. Geldiğimiz noktada, mesai arkadaşlarımızın yaşam koşullarını korumak amacıyla mevcut imkanlar dahilinde günlük brüt yevmiyelerine yüzde 24 oranında bir iyileştirme içeren ek protokole imza attık. Emeği ve emekçiyi önceleyen politikalarımızı şartları zorlayarak sürdüreceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyor ve protokolün çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.’’  dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.