Dolar 32,5660
%0.16
Euro 34,8942
%0.67
Altın 2.435,610
%0.11
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka’da okuma yazma seferberliği başlıyor

Karşıyaka’da okuma yazma seferberliği başlıyor

Karşıyaka Belediyesi, hayata geçirdiği önemli sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor. “Karşıyaka’da okuma yazma bilmeyen kalmasın!” sloganıyla yola çıkan Belediye, Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde okuma yazma seferberliği başlatıyor.

  • Ege Postası
  • 08.08.2021 - 11:55

Bu kapsamda, talep doğrultusunda Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı 11 mahalle merkezinin tamamında ücretsiz kurslar açılacak. Herhangi bir şart aranmaksızın, çeşitli sebeplerle okula gidemeyen veya eğitimlerini yarıda bırakmak zorunda kalan herkes kurslara katılabilecek.

ÖĞRENMENİN YAŞI YOK!

Mahalle merkezlerinde başvuruların alınmaya başladığını belirten Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Fatma Bozan “Okuma yazma bilmeyen ve bu önemli eksiklikten dolayı sosyal yaşamlarında yaşadıkları büyük sıkıntıları aşmak isteyen herkesi kurslarımızı bekliyoruz. Kaç yaşında olursa olsun, öğrenme istek ve azmini taşıyan tüm yurttaşlarımıza kapımız açık. Bu seferberlik ile ilçemizdeki okuma yazma bilmeyenlerin oranını sıfıra indirmeye kararlıyız. Lütfen, çağrımızın ulaştığı herkes bu eğitime ihtiyaç duyan yakınlarını veya komşularını kurslarımıza yönlendirerek desteğini göstersin” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.