Dolar 32,3270
%0.24
Euro 35,0727
%-0.14
Altın 2.298,020
%0.9
Bist-100 8,99
%2.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Belediyesi tesislerinde bütçe dostu fiyatlar

Karşıyaka Belediyesi tesislerinde bütçe dostu fiyatlar

Sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda projelerine yön veren Karşıyaka Belediyesi, tesislerinde de halk odaklı çalışmalar gerçekleştiriyor. Karşıyaka Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı tesislerde kaliteli ürünler bütçe dostu fiyatlarla vatandaşlara sunuluyor.

  • Ege Postası
  • 22.07.2022 - 13:06

Sıcak ve meşrubat gibi soğuk içecekler tesislerde piyasanın altında fiyatlarda satılıyor. Örneğin; çay 1 buçuk, su 2 buçuk, Türk kahvesi 7, kış çayı 1 buçuk TL’den; asitli içecekler ise 10 TL’den satışa sunuluyor. Aynı şekilde tost, gözleme, sigara böreği gibi gıdalar da uygun fiyatlarla menüde yerini alıyor. Ayrıca bu tarz gıda ürünleri Üretici Kadın Kooperatifi’nden temin ediliyor. Bu şekilde hem kadın üreticilere destek olunuyor hem de ürünler hemen hemen maliyet fiyatından tüketiciye ulaşıyor.

Piyasadaki yükselişe rağmen fast food grubu ürünler de kaliteden ödün vermeden en düşük fiyatla vatandaşlara sunuluyor.

GELENEKSEL DONDURMA LEZZETİ

Zorunlu kar marjı nedeniyle belirli markaların ürünlerinde fiyat değişikliği yapılamıyor, onun yerine tesislerde alternatif ürünler de bulunuyor. Örneğin Kahramanmaraş’a ait bir markanın dondurmaları belediye tesislerinde satışa sunuluyor. Böylelikle vatandaşlar geleneksel dondurma keyfine uygun fiyatlarla ulaşıyor. Latife Hanım Kafe, Zübeyde Hanım Kafe, Uğur Mumcu Kafe, Nergiz Kafe, Fikri Altay Kafe, Zühtü Işıl Kafe, Mustafa Kemal Kafe, Yeşil Köşk Kafe ve Mustafa Kemal Pazar Yeri’nde bulunan tesiste bu doğrultuda fiyat politikalarıyla hizmet veriliyor. Yakın zamanda Karşıyaka Sahil’de yapılacak tesiste de aynı şekilde hizmet verilecek.

HİJYENİK VE GÜVENİLİR

Bunun yanı sıra tesislerde vatandaşlara hijyenik ve güvenli bir ortamda hizmet sunuluyor. Tesislerde çalışan Karşıyaka Belediyesi personelleri belli aralıklarla hijyen eğitimine tabi tutuluyor. Personeller; hangi kimyasalların hangileriyle ve hangi alana hangi ürünle ne kadar uygulama yapılması hususunda bilgi sahibi oluyor. Tesislerde her sabah ve akşam olmak üzere hijyen çalışması gerçekleştiriliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.