Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0518
%-0.04
Altın 2.326,810
%0.28
Bist-100 9,10
%0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Belediyesi'nden 'bakımsızlık' iddialarına jet yanıt

Karşıyaka Belediyesi'nden 'bakımsızlık' iddialarına jet yanıt

Karşıyaka Belediyesi, Çanakkale Şehitleri Anma Parkı’nın kirli ve bakımsız bırakıldığını öne süren AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli'ye yanıt verdi. Belediyeden yapılan açıklamada anıt ve çevresinin Büyükşehir Belediyesi’nin Kıyı Rehabilitasyon Projesi içinde yer aldığına dikkat çekilerek, “Büyükşehir Belediyesi ile yapılan görüşmelerde proje çalışmasının hızlı bir şekilde devam ettiği, en kısa zamanda düzenlemenin yapılacağı belirtilmiştir. Karşıyaka Belediyesi olarak Çanakkale Şehitlerimizin ve verdikleri mücadelenin kutsallığına olan inancımız tamdır” ifadelerine yer verildi.

  • Ege Postası
  • 17.03.2022 - 15:52

EGEPOSTASI – AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Karşıyaka ilçesindeki Çanakkale Şehitleri Anma Parkı’nın bakımsız bırakıldığını öne sürerek tepki göstermişti. İlçe yöneticileriyle birlikte parkın önünde basın açıklaması yapan AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli “Parkın havuzunun taşları kırılmış, içi bakteri yuvasına dönmüş, biriken çöpler bir utanca dönüşmüş” ifadelerini kullanmıştı.

AK Parti Karşıyaka’nın iddialarına Karşıyaka Belediyesi’nden yanıt geldi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Çanakkale Şehitleri Anıtı çevresi; İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle Mavişehir bölgesindeki su baskınlarını tamamen önleyecek Kıyı Rehabilitasyon Projesi kapsamında bulunmaktadır. Yaklaşık 32 milyon 500 bin lira harcanan su baskını önleme projesi tamamlanmış, devamında da park ve yeşil alanları kapsayan rehabilitasyon projesi devam etmektedir. Bu düzenleme de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çanakkale Şehitleri Anıtı ve çevre düzenlemesi ile entegre şekilde yapılmaktadır. Büyükşehir Belediyesi ile yapılan görüşmelerde proje çalışmasının hızlı bir şekilde devam ettiği, en kısa zamanda düzenlemenin yapılacağı belirtilmiştir. Karşıyaka Belediyesi olarak Çanakkale Şehitlerimizin ve verdikleri mücadelenin kutsallığına olan inancımız tamdır.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.