Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karakayalı'dan yeni yıl mesajı

Karakayalı'dan yeni yıl mesajı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı yeni yıl mesajı yayımladı.

  • Ege Postası
  • 31.12.2020 - 12:00

2020 yılının zorluklarla geçen bir yıl olduğunu belirten Başkan Karakayalı,’’2020 yılı Covid-19 pandemisi ile mücadele ettiğimiz, hem bizim, hem de ülkemiz için zor bir yıl oldu. Yaşanan sürecin, salgının getirdiği bir çok problemin dışında bizlere sağlığımızın ne kadar değerli olduğunu bir kere daha hatırlattığını düşünüyorum’’dedi.

Pandemi sürecinde çalışanlarını özverilerinden dolayı kutlayan Karakayalı,’’Kemalpaşa Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla süreci hassasiyetle yönetmeye ve halkımızın yanında olmaya gayret gösterdik ve bu yönde mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Belediye çalışanlarımızı fedakarca çalışmalarından dolayı kutluyorum. Salgında en ön saflarda mücadele yürüten sağlık çalışanlarımıza gösterdikleri olağanüstü çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yine 2020 yılı sonlarına doğru güzel İzmir’imizde bir deprem felaketi yaşadık. Kısa sürede yaralarımızı sarmayı, birbirimize nasıl kenetleneceğimizin en güzel örneğini bizlere gösteren güzel İzmir’lilere ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. İzmir’imize bir kez daha geçmiş olsun’’ dedi.

ATATÜRK’ÜN İZİNDE

Sözlerini yeni yıl temennileri ile tamamlayan Başkan Karakayalı, ‘’Bugüne kadar olduğu gibi önümüzde ki yıllarda da Büyük Önderimiz Atatürk’ün ışığında, gücümüze inanarak, karamsarlığa kapılmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.2021 yılının Kemalpaşa’mıza ve ülkemize sağlık, huzur, bereket ve barış dolu günler getirmesini temenni ediyor. Umudu yeşertmek için var gücümüzle mücadele edeceğimizin sözünü veriyorum. Saygı ve sevgilerimle’’ İfadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.