Dolar 32,4909
%-0.15
Euro 34,9626
%0.38
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karaburun’da acı olay: Ağaçlar katledildi

Karaburun’da acı olay: Ağaçlar katledildi

İzmir’in Karaburun ilçesi Mordoğan mevkiinde Karaburun Belediyesi’nin bünyesinde bulunan ve bu yaz hizmete girmesi planlanan tesise saldırı gerçekleştirildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, çam ağaçlarının kesildiğini belirtirken Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 06.06.2021 - 16:13

EGEPOSTASI- İzmir’in Karaburun ilçesi Mordoğan mevkiinde Karaburun Belediyesi’nin bünyesinde bulunan ve bu yaz hizmete girmesi planlanan tesise saldırı gerçekleştirildi. 

Saldırıyı duyuran Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan yapılan saldırıyı “vandallık” olarak tanımlarken Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

“Karşılaştığımız acı tablo yüzünden içimiz kan ağlıyor, yüreğimiz kanıyor!.. Mordoğan Manal Koyu'nda bu yaz işletmeciliğini yapmaya hazırladığımız tesisimizde bulunan 30’a yakın çam ağacımız, kendini bilmez vandallar tarafından katledildi. Vatandaşlarımızın kullanımında olan duş sistemlerimiz de tahrip edildi. Bu ahlaksızlığı, bu hainliği kimin yaptığını bulmak için derhal harekete geçtik ve Cumhuriyet Başsavcılığımıza suç duyurusunda bulunduk. Sizlerin kutsal vergileri ile alınan bu kamu mallarına zarar veren kişilerle adalet önünde mutlaka hesaplaşacağız. Üzüntümüz gerçekten çok büyük...”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.