Dolar 32,3300
%0.25
Euro 35,0433
%-0.22
Altın 2.280,490
%0.13
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da sahada bayramlaşma

Karabağlar’da sahada bayramlaşma

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ramazan Bayramı’nı emekçilerle, sahada kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde olduğu gibi yine şantiyeleri, ilçenin dört bir yanında çalışan personeli ziyaret eden Başkan Selvitopu, herkese sağlıklı, huzurlu bir bayram diledi.

  • Ege Postası
  • 11.05.2021 - 09:19

Başkan Selvitopu personelle bayramlaşmaya, geçen cuma günü Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek başladı. Daha sonra tam kapanma döneminde ilçenin farklı noktalarında asfalt, kaldırım, park ve bahçe düzenlemesi çalışmaları gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yanına gitti. Personelle tek tek bayramlaşan Selvitopu, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl toplu tören yapmaktan kaçındıklarını hatırlattı.

Tüm çalışanlara verdikleri emek nedeniyle teşekkür eden Başkan Selvitopu, “Umarım bu salgın kısa sürede biter ve gelecek yıl Ramazan Bayramı coşkusunu doyasıya yaşarız. Hepinize ailelerinizle, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz, sağlıklı, huzurlu bir bayram diliyorum” dedi.

Ekiplerin çalıştığı mahallelerdeki muhtarlar ve vatandaşların da bayramını kutlayan Başkan Selvitopu, talep ve önerileri dinledi. Muhtarlar ve vatandaşlar, Karabağlar Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar nedeniyle Başkan Selvitopu’na teşekkür ettiler. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.