Dolar 32,3638
%0.14
Euro 34,9517
%-0.32
Altın 2.326,250
%0.25
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’in en özel anları Buca sergisinde

İzmir’in en özel anları Buca sergisinde

Buca Belediyesi ev sahipliğinde, Arkas Sanat Merkezi ve İFOD tarafından İzmir’in en özel anlarının ölümsüzleştirildiği İzmir: Yarınlara Bir Miras Fotoğraf Sergisi, Buca Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde kapılarını açtı. Sergi 20 Aralık tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak

  • Ege Postası
  • 03.12.2019 - 11:16

Buca’yı sanatın ve sanatçının merkezi haline getirmeyi hedefleyen Buca Belediyesi, İzmir’in en güzel fotoğraflarının yer aldığı özel bir serginin açılışını gerçekleştirdi. 
Arkas Sanat Merkezi, İFOD (İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği) ve Buca Belediyesi tarafından düzenlenen İzmir: Yarınlara Bir Miras Fotoğraf Sergisi’nin açılışı BBKSM’de (Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi) gerçekleştirildi. 
20 Aralık tarihinde son bulacak sergi, ilk gününde Bucalıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 



2015 yılının İzmir’ini gelecek nesillere aktarabilmek adına hazırlanan projede; İzmir’i diğer kentlerden farklı kılan, İzmir’e değer katan konular mercek altına alındı. Fotoğrafçılar, 1 yıllık süre kapsamında İzmir’in mimarisi, doğası, insanları, iş ve yerleşim alanları gibi kentteki toplumsal ve kültürel yaşama ilişkin ipuçları verecek pek çok farklı konudaki fotoğraf çekti. İzmir’in dört bir yanından görülmesi ve hatırlanması gereken güzellikleri fotoğrafın evrensel dilini kullanarak yansıtan fotoğraflar,  bu sergiyle İzmirlilerin beğenisine sunuldu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.