Dolar 32,6139
%0.43
Euro 34,7867
%0.16
Altın 2.500,620
%0.65
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de Oyun Festivali başladı

İzmir'de Oyun Festivali başladı

İzmir Oyun Festivali, bugün Fuar İzmir’de kapılarını açtı. 26 Eylül'e kadar sürecek etkinlikte retro alanları, mobil oyun alanları, VR (sanal gerçeklik) alanları gibi çeşitli deneyim alanlarının olduğu İzmir Oyun Festivali’nde cosplay yarışması ve espor turnuvaları gibi etkinlikler de yer alıyor.

  • Ege Postası
  • 24.09.2021 - 18:12

Festivalle ilgili konuşan That’s The Way Yönetim Kurulu Başkanı Esin Fidan “İzmir, genç ruhların dinamikliğini sürdürdüğü bir alan niteliğini taşıdığı için burada hep beraber sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Espor alanında yapılacak olan ilk ve en büyük festival, ajansımız That’s The Way tarafından düzenlenecek olup, Avrupa’da ve Orta Doğu’da bir ilke imza atacak. Festivalimize gelen misafirlerimiz sunulan oyunlar ve etkinlikler eşliğinde dilediği gibi keyifli bir anın içinde bulunup eğlencenin merkezine adım atmış olacaklar. Geniş kitlesi mevcut olan Espor takımlarımız, içerik üreticilerimiz ve oyun kimliğine sahip değerli katılımcılarımız da sizlere festival programı dahilinde eşlik edecekler" dedi.

İnsanların pandemi koşulları dolayısıyla eğlenceden uzak kaldıklarını belirten Fidan, "That’s The Way ekibi olarak tüm sağlık kuralları çerçevesinde bu ayrılığa bir son vermek istedik. Gerekli hijyen önlemlerini baz alarak sosyal mesafe ilkesini gözetmiş olup sizler için uygun ortamı sağladık. Dileğimiz, festivalimizin güzel enerjisiyle yüzlerinizi gülümsetebilmek ve doyasıya eğlendiğiniz anlar geçirmenizi sağlamak. 24-25-26 Eylül tarihlerinde görüşmek üzere!” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.