Dolar 32,3298
%0.24
Euro 35,0481
%-0.21
Altın 2.284,020
%0.28
Bist-100 8,98
%1.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de asfalt çalışmaları hafta sonu hız kazanacak

İzmir’de asfalt çalışmaları hafta sonu hız kazanacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı bu hafta sonu da 19 ekiple asfalt ve yol bakım çalışmaları için görev başında olacak. Mürselpaşa, Yeşildere, Akçay, Mithatpaşa caddeleri ve Altınyol gibi ana arterlerde asfaltlama yapılacak.

  • Ege Postası
  • 08.05.2020 - 17:07

İzmir Büyükşehir Belediyesi koronavirüs önlemleri kapsamında bu hafta sonu da kentin altyapısını güçlendirme çalışmalarını sürdürecek. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZBETON ekipleri, sokağa çıkma yasağından faydalanarak 9 ilçede asfaltlama ve yol bakım çalışması yapacak.

Ana arterler yenileniyor

Trafik yoğunluğunun büyük ölçüde azaldığı salgın sürecinde kentin dört bir yanında asfalt serimi, yama, parke kaplama ve tamirat işlerini yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri hafta sonu kentin ana arterlerinde çalışacak. İzmirlilerin konforunu ve güvenliğini artırmak için sürdürülen çalışmalar kapsamında Mürselpaşa, Yeşildere, Akçay ve Mithatpaşa caddeleri ile Altınyol’da asfalt çalışmaları devam edecek.

Ayrıca Çiğli, Karşıyaka, Bornova, Bayraklı, Buca, Karabağlar, Menderes, Konak ve Balçova’da çeşitli noktalarda toplam 19 ekip, asfaltı hasar gören yollarda bakım çalışması yapacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.