Dolar 32,5576
%0.26
Euro 34,7677
%0.1
Altın 2.490,460
%0.24
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilk ziyareti Bergama oldu

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilk ziyareti Bergama oldu

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yaklaşık 15 gün önce atanan Dr. Murat Mücahit Yentür, ilk ilçe ziyaretini Kuzey Ege'nin parlayan yıldızı, İzmir'de bütün dikkatleri üzerine toplayan kadim şehir Bergama'ya yaptı. Ziyaretinde Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ile bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Yentür, eğitim alanında Bergama'ya yapılacak olan yeni yatırımlarla ilgili görüşme gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 28.08.2021 - 19:32

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun göreve geldiği ilk günden itibaren büyük yatırımlar almaya başlayan ve İzmir'de tüm dikkatleri üzerine çeken üç bin yıllık tarihi şehir Bergama, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'in de ilk ziyaret durağı olmuştu.

BAŞKAN KOŞTU; "BERGAMA’MIZ EĞİTİM ALANINDA DA YENİ YATIRIMLAR ALACAK”

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü görevine atandıktan sonra ilk ilçe ziyaretini Bergama'ya gerçekleştiren Dr. Murat Mücahit Yentür, Belediyede Başkanı Koştu ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Bergama'ya yapılacak olan yeni öğretmenevi, meslek lisesi ve yeni yapılacak olan derslikler konusunda ayrıntılı bir görüşme gerçekleştirildi. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Göreve geldiğimiz ilk günden, ilçemize vizyon projelerle dev yatırımlar kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. İki yıl içerisinde yaklaşık 300 milyon lira değerinde yatırımlarla Bergama'mızın buluşmasını sağladık. Eğitim alanında da ilçemizin ihtiyacı olan yeni okul ve yatırımlarla şehrimizi imar etmeye devam edeceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.