Dolar 32,5443
%0.01
Euro 34,9780
%0.43
Altın 2.429,320
%0.25
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir İl Hıfzıssıhha Kurulu flaş sosyal etkinlikler kararı

İzmir İl Hıfzıssıhha Kurulu flaş sosyal etkinlikler kararı

İzmir İl Hıfzıssıhha Kurulu, Covid -19 salgınının artarak devam etmesi üzerine, fiziksel teması önlemek amacıyla milli günler ve mahalli kurtuluş günü kutlama törenleri dışında yapılacak olan her türlü sosyal etkinliklerin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi.

  • Ege Postası
  • 11.09.2020 - 09:50

EGEPOSTASI-  İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu, sosyal etkinliklerle ilgili flaş bir karar aldı.

Yeni tip corona virüs (Covid-19) önlemleri çerçevesinde milli günler ve mahalli kurtuluş günü kutlama törenleri dışındaki sosyal etkinlikler yapılmayacak.

Valilikten yapıalan açıklamada; "Covid 19’a bağlı vaka artışlarının olması sebebiyle, fiziksel teması önleyerek bulaşma riskini azaltmak amacıyla milli günler ve mahalli kurtuluş günü kutlama törenleri dışında yapılacak olan her türlü sosyal etkinliklerin ileri bir tarihe ertelenmesine" denildi.

Ayrıca açıklamanın devamında, "Tedbirlere uymayanlarla ilgili Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282’nci maddesi gereğince idari para cezası verilmesine, aykırılığın durumuna göre Kanunun ilgili maddeleri gereğince işlem yapılması, konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanununun 195’inci maddesi kapsamında gerekli adli işlemler başlatılmasına, oy birliğiyle karar verilmiştir." denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.