Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,7899
%0.17
Altın 2.509,200
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'deki dayanışma ödül getirdi

İzmir'deki dayanışma ödül getirdi

30 Ekim depreminin hemen ardından İzmir’deki otellerin kapılarını depremzedelere açan İzmir Otel Pansiyon ve İşçileri Odası Başkanı Mehmet Gönen, Türkiye Esnaf Oscarı almanın mutluluğunu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'le paylaştı.

  • Ege Postası
  • 26.01.2021 - 15:00

30 Ekim depreminin ardından kentteki 61 otelin kapılarını depremzedelere açması İzmir Otel Pansiyon ve İşçileri Odası Başkanı Mehmet Gönen'e ödül getirdi. Türkiye Esnaf Haber Dergisi- Türkiye Esnaf Radyo TV tarafından ödüle layık görülen Gönen, barınma ihtiyacını karşıladıkları depremzedelerin beslenme ihtiyacının da İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığının altını çizerek ödül sevincini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'le paylaştı. Gönen,  “Çalışmalarımızı yaparken bizim arkamızda gizli bir güç vardı.  O da sizdiniz. Birlikte çok güzel bir iş yaptık” dedi. Türkiye Esnaf Haber Dergisi- Türkiye Esnaf Radyo TV tarafından bu yıl 20. düzenlenen Türkiye Esnaf Oscar anketinde Mehmet Gönen 11 bin 704 esnafın oyunu alarak birinci seçilmişti.

“İzmir insanlık için ilham kaynağı oldu”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de kente kabusu yaşatan depremin ilk anlarından itibaren Büyükşehir çalışanlarının seferber olduğunu söyledi. Başkan Soyer, “İzmir bütün Türkiye ve insanlık için ilham kaynağı oldu. Çok destansı bir dayanışma örneği gösterildi. İzmir'de herkes 'Ben daha fazla nasıl faydalı olabilirim' düşüncesiyle geldi. Bizim yaptığımız bütün iş bunun koordinasyonunu sağlamak oldu. İzmir'de 61 otelin, bütün esnafın, herkesin desteği hepsi bir birinden değerli. En hızlı ve seri şekilde ihtiyaçlar karşılandı. Hiç kimseden 'Ben aç kaldım, açıkta kaldım' diye hiç bir şikayet almadık. Ben de sizinle iftihar ediyorum” dedi.

Başkan Soyer, “Ödülü sizin elinizden almak istiyorum, çünkü bu ödülü sizin sayenizde kazandık” diyen Gönen'e teslim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.