Dolar 32,5351
%-0.02
Euro 34,8611
%0.09
Altın 2.428,460
%0.22
Bist-100 9.706,00
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşçilerden Başkan Selvitopu'na 'lokal' teşekkürü

İşçilerden Başkan Selvitopu'na 'lokal' teşekkürü

Karabağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işçileri, Uzundere'de bulunan şantiyeye yeni lokal, eskisinden geniş ve modern giyinme-soyunma odaları kazandırdığı için Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na kahvaltıyla teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 01.04.2022 - 10:30

İşçilerin örgütlü olduğu DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası 5 Nolu Şube tarafından düzenlenen kahvaltı, şantiye alanındaki yeni lokalde, 07.30 mesaisi öncesi gerçekleştirildi. Başkan Selvitopu, başkan yardımcıları, belediye bürokratları, Sendika Şube Başkanı Ali Haydar Kara ve şube yöneticileriyle Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları, şafak henüz sökerken buluştu.

Sendika Şube Başkanı Kara, işçilerin dinlenebilecekleri, ferah bir şekilde giyinip soyunabilecekleri bu ortamları kazandırdığı için Başkan Selvitopu'na ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, “Bu amaçla Ramazan Ayı öncesi bu kahvaltıyı planladık. Yaklaşımınızla büyük bir aile olduğumuzu her zaman hissettiriyorsunuz. İnşallah daha güzel toplantıları, kahvaltıları hep birlikte burada yapmaya devam ederiz” dedi.

Onay bekleniyor

Başkan Selvitopu da, bu tür ortamlarda yaşamanın, çalışmanın herkesin hakkı olduğunu vurguladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi'ni yeni yerine taşımak için Hazine'den devir beklediklerini hatırlatan Başkan Selvitopu, “İşlemler devam ediyor. 4 yıldır devir için onay bekliyoruz. Hedefimiz standartları buradan çok daha yüksek, planlı ve düzenli bir alan oluşturmak. Ancak o yapılana kadar sizlerin rahat etmesi, moral ve motivasyonunuzun sağlanacağı bir ortam yaratılması bizim için için çok önemliydi. Bu nedenle emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Güle güle kullanın. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Karabağlar Belediyesi'nde çalışan yaklaşık 1500 kişinin özveriyle, hep birlikte 500 bin kişiye hizmet etme çabasında olduğunu belirten Başkan Selvitopu, “Birçok sıkıntıyı, önemli sorunu birlikte aştık. Şu anda Karabağlar Belediyesi en istikrarlı yerel yönetimlerden biri haline geldi. Bu kolay olmadı. Bunu sağladıysak, sendikamız, çalışanlarımız, memurumuz, işçilerimizle birlikte yaptık. Bu istikrarlı yapıyla daha iyi hizmetleri vatandaşlarımıza vermeye devam edeceğiz. Bu konuda emekleriniz çok büyük. Kentin temiz tutulması, insanlarımızın günlük yaşamlarında rahat etmelerinin sağlanması bizim işimiz. Her gün sokaktasınız, sokaktayız. Bu yönüyle de bugüne kadarki emekleriniz, çalışmalarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Selvitopu, yarın başlayacak Ramazan Ayı'nın da barış, hoşgörü ve huzur getirmesini diledi.

Modern ve ferah

Karabağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde yapılan çalışmalar kapsamında, işçi lokali genişletilerek yeni yerine taşındı. Ayrıca soyunma odaları, tuvalet ve banyo bölümleri de baştan sona yenilendi ve genişletildi. KARBEL İşletme'yle müdürlük birimi, iş bütünlüğünü sağlamak için aynı yere taşındı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.