Dolar 32,3199
%0.21
Euro 35,0680
%-0.15
Altın 2.309,690
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İduğ'dan hayvansever muhtara pastalı sürpriz

İduğ'dan hayvansever muhtara pastalı sürpriz

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, can dostlara olan sevgisi ve yaklaşımı ile mahalle sakinlerinin büyük takdirini kazanan Evka-3 Muhtarı Dilek Kumova’yı ziyaret etti. Hayvanseverler ve Bornovalı diğer muhtarlarla birlikte muhtarlık ofisini ziyaret eden Başkan İduğ, Muhtar Kumova’ya plaket verirken, üzerinde “Evka-3 Hepimizin” yazılı pastayı birlikte kesti.

  • Ege Postası
  • 30.10.2021 - 10:11

Sokak hayvanlarına yönelik olarak kısırlaştırmadan tedavi ve rehabilitasyona, beslemeden sahiplendirmeye pek çok çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Mustafa İduğ, “Sevgili muhtarımız da Belediyemizin anlayışına paralel olarak kendi mahallesinde hepimizi mutlu eden çok önemli işler yapıyor. Evka-3’deki hayvansever vatandaşlar ile iletişime geçip kendisine bir sürpriz yapmak istedik. Dilek muhtarımızın can dostlarımıza olan yaklaşımının herkese örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.

Aynı dünyayı paylaşıyoruz

Yapılan sürprizin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Evka-3 Mahallesi Muhtarı Dilek Kumova ise “Bu güzel sürpriz için Sayın İduğ’a, muhtar arkadaşlarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Bizler can dostları ile aynı dünyayı paylaşıyoruz. Bu nedenle onlara sahip çıkmamız gerekiyor. Ben oluşturduğum grup aracılığıyla mahallemizdeki hayvanseverlerle organize şekilde bunu yapmaya çalışıyorum. Sokak hayvanlarına hepimizin sahip çıkması gerekiyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.