Dolar 32,5136
%0.12
Euro 34,7226
%-0.03
Altın 2.500,950
%0.66
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hızal'dan Büyükşehir'in o etkinliğe sert eleştiri: Soyer'in verdiği değer 1 dakika

Hızal'dan Büyükşehir'in o etkinliğe sert eleştiri: Soyer'in verdiği değer 1 dakika

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, Büyükşehir'in Tarihi Asansör'deki 'Başkanla Asansörde Konuşanlar' etkinliği üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i hedef aldı. Hızal, ''Soyer, asansörde yukarı çıkana kadar 1 dakika boyunca bizim fikirlerimizi dinleyecekmiş. Onu etkilemeye çalışacakmışız. Tunç Soyer'in yeniliğe ve düşünceye verdiği değer işte bu. 1 dakika'' ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 22.12.2021 - 11:16

EGEPOSTASI – İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin girişimciler için düzenleyeceği ‘Başkanla Asansörde Konuşanlar’ etkinlik tartışmalara yol açtı.

Girişimcilerin sırasıyla Başkan Tunç Soyer ile asansöre binerek, 1 dakikalık zaman diliminde iş fikirlerini anlatarak etkilemeye çalışacağı etkinlik, muhalefetin eleştiri oklarının hedefi oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda etkinliği ve Başkan Soyer’i şu sözlerle eleştirdi:

‘’Sevgili İzmirliler, 3 yıldır görevde olan Tunç Soyer bugün bize kıymetli vaktini ayırmış. Asansörde yukarı çıkana kadar 1 dakika boyunca bizim fikirlerimizi dinleyecekmiş. Onu etkilemeye çalışacakmışız. Tunç Soyer'in yeniliğe ve düşünceye verdiği değer işte bu. 1 dakika.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.