Dolar 32,5849
%0.3
Euro 35,0684
%0.28
Altın 2.457,590
%0.88
Bist-100 9.821,00
%1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hızal'dan Büyükşehir'e 'sokak hayvanları' çıkışı: Çözüm üretmenizi elbette beklemedik

Hızal'dan Büyükşehir'e 'sokak hayvanları' çıkışı: Çözüm üretmenizi elbette beklemedik

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, Büyükşehir'in sokak hayvanlarını toplatmama kararını sosyal medya üzerinden eleştirdi. İzmir'de sokak hayvanlarının saldırısına uğrayan vatandaşların şikayetlerine dikkat çeken Hızal, ''Çocukların ve savunmasız insanların hayati sıkıntılar yaşadığı bir konuda çözüm üretmenizi elbette beklemedik'' dedi. Hızal ayrıca can dostlarının hava kirliliğinden olumsuz etkilendiğine dikkat çekerek bu sorunla ilgili bir çözüm üretilmesi yönünde çağrı da yaptı.

  • Ege Postası
  • 27.12.2021 - 13:27

EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediye başkanlarına sokak hayvanları için barınakların kurulması talimatını vermesi üzerine yazılı bir açıklama yaparak, sokak hayvanlarının toplatılmayacağını duyurmuştu.

Büyükşehir’in yaptığı bu açıklamaya ilk tepki İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal’dan geldi.

Hızal, kentte sokak köpeklerinin saldırısına uğradığı şikayetlerin yer aldığı görselleri sosyal medya hesabından paylaşırken ‘‘Çocukların ve savunmasız insanların hayati sıkıntılar yaşadığı bir konuda çözüm üretmenizi elbette beklemedik’’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan Hızal, kentteki kirlilik seviyesinin sokak hayvanlarını olumsuz etkilediğine de dikkat çekerek ‘‘İnsanı önemsemiyorsunuz bari hayvan dostlarımız için adım atın’’ diye ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.